Post numer: #1Wysłany: 2008-03-16, 19:57 Willu | Admin
Cześć mam na imię :Adrian
Pochodzę z :Rzeszowa
Mieszkam aktualnie w :Rzeszowie
Urodziłem się :6.05.1992
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Od kąd zainstalowałem i dostałem IP tau.. ^^ Roczek ponad będzi..
Gram na (steam/nosteam) : Oba
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Denerwuje Mnie jak Widze Kulture graczy.. ^^ a Akurat nie ma żadnego Adma
Byłem już adminem na serverach :
[EXO] - Publiczny Server
Kilka Klanowych
Ogaraniam AMX
Poświęcam dziennie grze : 2-3 h soboty i niedziele 4-5 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Bo raczej All Mnie zna Gram na tym Servie Od kąd pamietam.. ^^
O sobie mogę powiedzieć, że : Nie banuje Bez powodu.. Lepiej Sprawdzić I upewnić Sie kilka razY Niż zbanować bezpodstawnie.
Dla innych graczy jestem : Wyrozumiały :?
Czasem Puszczają nerwy ale większych wybryków nie miałem .
^^
Ostatnio zmieniony przez willu 2008-03-16, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
dla mnie moze byc...tylko jedna sprawa dlaczego u mnie napisales ze wiek na minus a startujesz z takim samym wiekiem? (zenua) co prawda w ankiecie masz 16 lat ale przy twoim profilu jest 15 wiec?
Willu tu nie prowadzi sie dyskusji podanie złożyłeś teraz czekaj na efekt, bo mozesz za to warna oberwać;]
Co do samego podania... +/- kiedyś byłbym na nie z uwagi na ową kulturę co wspomniał jurek ale ostatnio nic nie zauważyłem, być może dlatego ze mało gram na 4fun;]
wiec neutral
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum