Post numer: #1Wysłany: 2008-10-10, 14:18 WiLLu| Admin HA !!
Cześć
Mam na imię: Adrian
Pochodzę z: Rzeszów
Mieszkam aktualnie w :Rzeszowie
Urodziłem się :6.05.1992
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ponad 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : Obie platformy
Chcę zostać adminem bo : Chciałbym Włożyć jakiś wklad w zycie servera i pomóc mu się rozwijać.
Byłem już adminem na serverach :
EXO
Tau =)
I jakieś zabawy z klanówkami
Poświęcam dziennie grze : 2-3 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : przez ten czas Troche się nauczyłem ... Gram tylko i wyłącznie na Tau ... Jestem Tu nie od wczoraj. Znam Wielu adminów oraz graczy ...
Udzielam sie na forum a także Aktywnie uczestniczę w rozmowach na servie . No i mam 30 lvl :) Hah
O sobie mogę powiedzieć, że :Raczej opanowany chociaż czasem Nerwy puszczają jak dzieci "krzyczą". ale wtedy przewaznie staram sie nie reagowac i sobie gram dalej.
Dla innych graczy jestem : Ciężko samego siebie oceniać ale myśle , że inni postrzegają mnie za Calkiem zrównoważonego ..
I to będzie na tyle ... Prosiłbym o jak najbardziej pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury . I zalezy mi na tym ,żeby każdy głos w ankiecie był uprzedzony postem ;] ...
I piszcie co jest nie tak Bo człowiek uczy się na błędach.
Nie wiem czy zartowales czy nie, ale napisales ze jestem najfajniejszy admin. Pozatym
-amx +
-nie pamietam zeby bylo jakiekolwiek problemy +
-wiek +
TAK !!
Jak gra na diablo (bo ja malo co gram :P ) i jest kulturalny i uprzejmy to tak. Z tego co grywal na 4fun to tak
Najlepsze ze nikt nie uzasadnil posta na nie, a juz jest w tej chwili 6 głosow. Jakie tchorze
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-10-10, 16:31, w całości zmieniany 1 raz
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum