Post numer: #1Wysłany: 2009-01-31, 00:22 WIELKI JOL |Admin
Cześć mam na imię :Adrian.
Pochodzę z :Bydgoszcz.
Mieszkam aktualnie w :Bydgoszczy.
Urodziłem się :8 stycznia 1994 roku.
Czyli mam lat :15.
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :około 8 miesięcy.
Gram na (steam/nosteam) :Steam i Non Steam.
Chcę zostać adminem bo : przeważnie nikogo nie ma w nocy i rzadko widzę Admina na serwie a ja jestem dosyć często i wkurza mnie trochę bezradność jak widzę że ktoś chodzi po teksturach albo ostatnio cziterów .
Byłem już adminem na serverach : tylko trochę bawiłem się na swoim serwie z AMXX.
Poświęcam dziennie grze : jak kończę szkołę i jest miejsce to wchodzę nieraz mnie nie ma w soboty i niedziele ale w razie czego jestem prawie zawsze na GG.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem Sprawiedliwy i traktuje wszystkich równo.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem towarzyski, uczciwy i co najważniejsze mam poczucie humoru.Jestem raczej lubiany przez graczy.
Dla innych graczy jestem : Tak jak ty mnie szanujesz ja szanuje tak samo ciebie i nie jestem pamiętliwy chyba że ktoś naprawdę zajdzie za skórę.
Jestem na tak. Poniewaz tak jak napisał jest kolezeniski i lubiany przez innych (Chyba oprucz Maxi King'a)
ale ja go lubie bo nie raz sie razem usmialismy i nie raz mi pomó gł
Veni, Vidi, Vici
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
d kiedy mi adma zabrali to juz nikt nocami porządku nie pilnuje
No właśnie !
cwanIak napisał/a:
jak dla Mnie za młody i za mało udzielania się na forum
Może i tak ale:
1.
mteuszk napisał/a:
da się z nim dogadać i często gra na serwie
2.
anr napisał/a:
Z zaistniałych sytuacji na Serwera, forum i serwisie FPSproject.com
Administracja FPSproject.com skłonna jest przychylić się do szczególnych próśb o ominięcie regulaminu z punktów :
Cytat:
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
@Maxi
To to był dopisek tylko do FFA
i nie kopiuj części regulaminu z ffa bo do zm to sie nie tyczy ..
Dlatego jestem na TAK.
/no
Maxi to jest z diablo ale nie wiedziałem, że tylko tam się to liczy, jak tak to sorka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum