Post numer: #1Wysłany: 2009-12-10, 19:47 Wiechu admin . .
Cześć mam na imię :
Pochodzę z : Płocka
Mieszkam aktualnie w : Płocku
Urodziłem się : też w Płocku
Czyli mam lat : 18 prafie
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : nie siedzę z kalendarzem w ręku
Gram na (steam/nosteam) : non
Chcę zostać adminem/aslotem bo : bo tęsknie za ogarem na serwie.
Byłem już adminem na serverach : no wiecie..
Poświęcam dziennie grze : w zależności od czasu
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem leń ogarniający amx..
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem leń
Dla innych graczy jestem : leń
Link do gametrackera : http://www.gametracker.co.../player/wiechu/
+ coś od siebie
Muszę coś dodawać ?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
po 1 warn na koncie cie dyskwalifikuje => odrób go
po 2 niedawno stracileś @ => odczekaj 3 tyg zgodnie z regulaminem
close
//
dodam jeszcze cos, skoro straciles admina za to, ze nie chciales pracowac, to i tym razem dlaczego mialbys sie zmienic? nawet nie skladaj podania 2nd raz bo i tak nie przejdziesz z takim nastawieniem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum