Post numer: #1Wysłany: 2009-01-01, 13:49 Więcej adminów na serwie...
Witam.
Chciałbym oznamić, że na zerwerze jest stanowczo za mało adminów.
Co prawda jestem graczem waszych serwerów od niedawna, ale widze co się dzieje na FFA2.
Najczęściej grają 4 adminy na FFA2:
Tibalt
Wecha
Szczerbol
Sorrand (o ile on ma admina na FFA2)
w samym top15 jest 4 Cziterów:
MASZERUJ ALBO GIN <-- on gra najczęściej
Loki
Kosaa
WTF. ??
bardzo często jest tak że pół dnia nie ma admina na serwerze.
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Wiesz... jak dlamnie, to jest strata pieniędzy, ponieważ nie wiem jak długo u was zabawie..
Podobaja mi się wasze serwery, panuje miła atmosferka, gdy nie ma CZitów i 5latków.
może kiedyś, tego admina u was kupię.... ale narazie przydało by się jakimś zaufanym graczą dać admina.... myślę, że serwery na tym by dużo nie straciły...
W pewnym stopniu zgodzę się z Sarylem ponieważ przydałoby się więcej adminów lub ich większa aktywność.Z drugiej strony zgodze się też z Maxim ,że admin też ma swoje prywatne życie.Odejde troche od tematu i ZiElO jakim prawem kogoś oskarżasz o haxy bez dowodów, donieś demko albo popros admina o zrobienie screenów ale nie oskarżaj kogoś o haxy bez dowodów.Prócz tego nie mam narazie pomysłów na rozwiązanie tego problemu wiec ta dyskusja jest niepotrzebna mi sie wydaje:).
____________________ Always 4 FUN
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum