Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2007-10-30, 23:06 Ważne Ogłoszenie ! czytać.
Nie po to macie flagi do Vote i Change Map żeby się bawić serwerem.
Widziałem na Game-Monitor że grana jest India.
Nie wierzyłem sprawdziłem w konsoli.
Później logi ... wiem kto votował ruins później indie. Nie będę rzucał nickami.
Lecz zasady się nie zmieniły od dawien dawna. Votowanie map jest dopiero po godzinie 24:00 i to jedynie pod warunkiem że na serwerze jest mniej jak 10 osób !
Ustawiłem zapis logów Vote i Changemap do nowego pliku tak jak rozmowy.
Tak więc sprawdzenie daty i nicku osoby przy używaniu flag zmiany mapy i votowania jest żadnym problemem.
Trzeba trzymać się pewnych zasad, nie róbmy burdelu z serwera, nie po to walczyliśmy o uszanowanie graczy i renomę by to psuć.
Sami widzicie jak TAU było tydzień wyłączone gracze płakali, że chodzą po innych serwerach ale to nie to samo, tam brak kultury, zasad, regulaminów, admini robią co chcą, chcecie tutaj tak samo zrobić ?
Stosować się trochę proszę, albo flagi pozabieram :)
po 24 se votujcie, wcześniej unikać votów.
jest system i regulamin należało by przestrzegać.
Szczególnie, że przez te " 18 " osób na mapach typu AIM_ AWP_ itp rebootuje się serwer.
Dodaję kolejną rzecz do ważnej uwagi odnośnie adminowania.
Sprawa tyczy się adminów.
Admini starsi stażem mają obowiązek kontrolować pracę nowych adminów, przyuczać i w razie jakiejś potrzeby dawać wytyczne.
Admini młodsi stażem ( nowi ) mają obowiązek słuchać się rad starszych i nie wykłócać pyskować ani stawiać tylko szanować ewentualnie grzecznie przedyskutować daną sytuację na serwerze.
Jak wynikną jakieś niejasności proszę o kontakt ze mną, będziemy załatwiać to indywidualnie.
Dodatkowo, każdy z was Ci starsi i młodsi zobowiązani są REKLAMOWAĆ SERWERY TAU !!! dział o reklamie jest, każdy go olał chyba. Jedyna osoba która pochwaliła się reklamą jest PaczeK a reszta co ??
Dodatkowo nowi admini zmuszeni są pod groźbą kary śmierci uzupełnić swoje dane osobowe i kontaktowe w odpowiednim temacie " kontaktu z adminami " w części forum VIP.
Ostatnia kwestia !!
KLIKAĆ W REKLAMY GOOGLE BO JAJA URWĘ !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum