Post numer: #1Wysłany: 2011-02-13, 21:32 Warunki uczestnictwa
By mieć możliwość uczestniczenia w Lidze Typerów sieci FPSCS.NET należy:
I. W przypadku osób które aktywnie udzielają się na forum lub przegrały minimum 5 godzin na serwerze FFA wysłać sms-a:
Kod:
KOD.FPSCS pod numer 7255 - 2,00 zł netto / 2,44 zł z VAT
2. W przypadku osób spoza sieci które nie przegrały na forum wymaganej liczby 5 godzin lub które nie uczestniczyły aktywnie w życiu forum (oczywiście bez spamu) wysłać sms-a:
Kod:
KOD.FPSCS pod numer 7555 - 5,00 zł netto / 6,10 zł z VAT
3, W przypadku osób spoza sieci, które nie przegrały wymaganej liczby godzin bądź które nie uczestniczą w życiu forum istnieje możliwość wysłania sms-a o niższej stawce.
Kod:
KOD.FPSCS pod numer 7455 - 4,00 zł netto / 4,88 zł z VAT
Warunkiem jest zareklamowanie sieci FPSCS.NET na innych serwisach/stronach poświęconych tematyce Counter Strike w liczbie 10 reklam (założonych postów/tematów). Wzór reklamy jest dostępny tutaj -> http://fpscs.net/topics17...amy-vt11843.htm Reklamy zakładamy z konta o takim samym nicku jak na forum www.fpscs.net, po założeniu wymaganej liczby reklam proszę o wysłanie mi wiadomości pw z dokładnymi linkami do każdej z nich, wszelkiego typu oszustwa będą skutkowały banem na forum.
Po wysłaniu sms-a czekamy na kod weryfikacyjny, ów kod przepisujemy i wysyłamy mi za pomocą wiadomości PW, ja weryfikuję kod i dopisuje daną osobę do listy osób dopuszczonych do zabawy w konkursie.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum