Nr Użytkownika: 4257 Dołączył: 05 Gru 2009 Tematy: 0 Posty: 10 Skąd: Radom
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-21, 19:25 War3 No REsponding
Server jest wyłączony czy mi sie cos z cs-em powalilo wczoraj gralem wylaczyl sie odcekalem troche weszlem na niego pogralem 0,5h i znowu sie wyłaczyl jesli jest wyłączony to kiedy go uruchomicie?????
Wiem ze troche chaotycznie napisałem ale sie spiesze:):):)
to prawdopodobnie wina 4game.pl ze tak sie dzieje ... Fayrant mi powiedzial ;] powinni jakos włączyć na dniach ;]
//naparaa
No więc nie co tym obarczać administracji i spamować ^^ Więc zamykam czekajcie cierpliwie i sprawdzajcie serwer co jakiś czas :)
/////esem
Kod:
ja nie gram w Cs-a za długo nie wiem o co ci chodzi z tym edytowaniem postów i nie wiem co to warn ale ok
To mnie rozwalilo / ze nie grasz za dlugo w cs to nie znaczy ze z tym zwiazane jest edytowanie/dostawanie warna :D jest to prosta obsluga forum :D
Edytowanie postów - edycja własnego posta w celu dopisania dodatkowych informacji bez tworzenia zbędnego posta w celu SPAMu
Warn- ostrzeżenie (tutaj punktowe) ktore mozna otrzymac za niestosowanie sie do regulaminu
źródło : głowa
Co do serwera : Czekać na wyjaśnienie przez vH@ lub H@ albo ponowny start serwera
Enjoy and have fun in game <:D
____________________ [M]aszeruj [A]lbo [G]iń
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum