Nr Użytkownika: 285 Wiek: 22 Dołączył: 30 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: Katowice KSRUCH!!!!
Post numer: #1Wysłany: 2008-03-30, 18:10 vviciu` // podanie o admina
Cześć mam na imię : Witold nick / vviciu` /
Pochodzę z : Katowic
Mieszkam aktualnie w : Ipswich Anglia do 24 czerwca
Urodziłem się : 19.09.1989
Czyli mam lat :19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :o ciezko powiedziec ale okolo 5 lat z przerwami
Gram na (steam/nosteam) :non steam ale jak tylko wroce do Polski to steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :nie raz na serwie widzialem ludzi proszacych sie o kicka lub bana ale niestety nie bylo nikogo kto mogl by cos z tym zrobic :(
Byłem już adminem na serverach : mialem miec admina na Fragmani mmj HS only (po znqajomosci) lecz jakos przestalem tam grac...
Poświęcam dziennie grze :tyle czasu ile tylko moge ale dziewczyna i praca jest wazniejsze przewaznie co wieczor gram do nocy
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :niewiem nie mnie tu oceniac ale postaram sie byc jak najlepszym adminem mam nadzieje ze bede :)
O sobie mogę powiedzieć, że :jestem czlowiekiem spokojnym do czasu niestety :/ nie raz na Counterstrike dzieci potrafa mnie doprowadzic do szalu gadaniem przez mica i puszczaniem muzy... ale naszczescie to jest w regulaminie ze nie wolno :P wiec nic nie ebde mial na sumieniu po paru ostrzezeniach dac takiemu delikfentowi bana :)
Dla innych graczy jestem :tak jak napisalem wyzej mam nadzieje ze to starczy... dopisac moge ze wrogow nie szukam... lecz jak ktos sie stara zalesc mi za skore to do dupy mu pchac sie nie bede
Ostatnio zmieniony przez vviciu` 2008-03-30, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Mówisz Że nikgo Nie było z admów a kiedy Wejde Zawsze ktoś Jest... na 4 FUn jest już tylu admów że czasem nawet po 3 :P Zawsze ktoś jest ..
Więc mi tu nie mów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum