Post numer: #1Wysłany: 2009-08-06, 22:53 votowanie graczy
Witam poniewaz na tym serverze jest malo adminow a sa cziterzy to proponuje dodanie opcji votowania graczy przez jakis czas na okres 2 tygotni czyli na test
Ostatnio zmieniony przez [RoTe]Scorpion 2009-08-06, 22:55, w całości zmieniany 2 razy
Bo raz, czasem zdarzają sie jakieś pro, a, że większość graczy płacze jak są bici przez lepszych, to wyzywają bezmyślnie o wh. Więc nie wyobrażam sobie sytuacji, by ogarniętego gracza votowano, bo jest lepszy. Po drugie to wątpie, czy gracze potrafili by się obłużyć tym pluginem, jak większość nie wie co znaczy votemap w konsoli.
chodzi mi o opcje wpisanie przez czat /voteban wtedy wyswietla sie nazwa gracza i kazdy glosuje za albo przeciw.I masz racje co do pro graczy i dlatego zaproponowalem okres probny. osoba zwotowana dostalaby bana na przyklad na 2h. Wtedy jakis z graczy powinienby napisac dlaczego banowal i kogo na forum wtedy admini juz rozstrzygaliby te sparawe. Jesli doszliby do wniosku ze votowanie bylo bezpodstawne to gracz odpowiedzialny za to ponosi jakies konsekwencje np ostrzezenie albo 1 dniowy ban.
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum