Post numer: #1Wysłany: 2009-07-17, 21:10 Votemap..
Witam.
Dziś zauważyłem, że co 2-ga mapa, to italy2... Denerwuje mnie to, ponieważ mam ją tzw. zbugowaną, i nie mogę na niej grać.. A więc, czy moglibyście wprowadzić plugi, który uniemożliwi wybieranie do vote map które były ostatnio (5 ostatnich mapek).
Pozdrawiam, voLt ^..
____________________ Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.
Nr Użytkownika: 212 Dołączył: 22 Gru 2007 Tematy: 0 Posty: 34 Skąd: Kraków
Post numer: #2Wysłany: 2009-07-17, 21:22 Re: Votemap..
voLt ^ napisał/a:
Witam.
Dziś zauważyłem, że co 2-ga mapa, to italy2... Denerwuje mnie to, ponieważ mam ją tzw. zbugowaną, i nie mogę na niej grać.. A więc, czy moglibyście wprowadzić plugi, który uniemożliwi wybieranie do vote map które były ostatnio (5 ostatnich mapek).
Pozdrawiam, voLt ^..
Chyba sie pomyliles bo niemozna nominowac mapki ktora byla rozgrywana z posrod 4 ostatnich map
Ostatnio zmieniony przez prof 2009-07-17, 21:23, w całości zmieniany 2 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Post numer: #4Wysłany: 2009-07-17, 22:21 Re: Votemap..
prof napisał/a:
voLt ^ napisał/a:
Witam.
Pozdrawiam, voLt ^..
Chyba sie pomyliles bo niemozna nominowac mapki ktora byla rozgrywana z posrod 4 ostatnich map
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Mój problem polega na tym iż ściągnąłem mapę italy2 jak grałem na BF2 (ta z teleportami) i dlatego mi nie działa chyba.
BY DANTE
Ja mapki tej nie miałem w ogóle, a gdy pierwszy raz ją ściągałem, przy końcu ładowania się (wejścia na serwer) cs mi się zawiesił..=
Ctrl + alt + del~. :/
Upnijcie tą mapkę.. :D
____________________ Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.
sprobuj zaznaczyc zeby pokazywało ukryte a jak znajdziesz to odznacz zeby była tylko do odczytu i nie ukryta ;) powinno zadziałac jesli nie to reinstal ;) pozdrawiam
____________________ Szpady to twoja ostatnia nadzieja :)
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum