Nr Użytkownika: 6 Wiek: 22 Dołączył: 24 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 311 Skąd: POLSKA
Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 17:40 VixeN | admin
Cześć mam na imię : Pawel
Pochodzę z : Mragowo
Mieszkam aktualnie w : Mragowo
Urodziłem się : w Mragowie :P xx.03.1990
Czyli mam lat :17 zaraz 18 ;)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :Sporo ponad 2-3lata.
Gram na (steam/nosteam) :Steam of course
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Hmm...Jest sporo adminow ale nie wszyscy sa aktywni..Nieraz siedzisz na serverze o polnocy a jakies dziecko wchodzi i drze sie przez mikr.. to jak sami wiemy wkurza ;P.. tzn. Chcem dopilnowac wiekszej kultury na serverze.
Byłem już adminem na serverach : Existens | . Jestem adminem na TO@shooters.pl
Poświęcam dziennie grze : Sporo sami mnie widzicie serverze =)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Hmm sam nie wiem mialem juz pisac podanie na starym forum..but/but.but forum padlo .Decydujcie wy ,a nie ja :)
O sobie mogę powiedzieć, że : Staram sie byc jak najlepszy ale nie zawsze to wychodzi jak kazdy wie =)
Dla innych graczy jestem : Hmmm.. jak kazdy ma wrogow i przyjaciol . Ale mysle ze najgorszy nie jestem .
Chcialem juz wczesniej zlozyc podanie ale jakos nie bylo czasu na to .
No wreszcie TAK!!! Wszyscy go lubią na serwie a dla mnie jest koffanym Malakasem Jestem na TAK i nie bedziesz nawet musiał śpiewać w następnym etapie xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum