Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę z : Wrocław
Mieszkam aktualnie w : Wrocław
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : STEAM
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Jestem pro ? :)
Byłem już adminem na serverach : Byłem już tu adminem, po czym siw3x zabrał mi go i powiedział żebym napisał podanie <żal> (kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera ;P)
Poświęcam dziennie grze : 2 godz w weekendy duuużo więcej
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem prosem :)
Dla innych graczy jestem : Przykładem i wzorem
A czego oczekujesz? Załatwiliśmy z Burthem ci wejście na FPSproject (jesteś adminem działu source), jestem na tym forum od Sourca - to chyba normalne że chcę być adminem serwerów source? Nie jest to nic dziwnego "chyba".
P.S Fajnie się odwdzięczasz.
Ostatnio zmieniony przez DarkViper 2008-12-18, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
powiem wam robicie se jaja z calej procedury i rekrutacji;p viper lamiesz regulamin kilkakrotnie przez to
zalatwcie to miedzy soba a nie tutaj, nie kazdy musi wiedziec kto co komu zalatwial za co i po co;p
A czego oczekujesz? Załatwiliśmy z Burthem ci wejście na FPSproject (jesteś adminem działu source), jestem na tym forum od Sourca - to chyba normalne że chcę być adminem serwerów source? Nie jest to nic dziwnego "chyba".
P.S Fajnie się odwdzięczasz.
w kazdej chwili moge wyjsc dla mnie to nie problem....
ja sie nigdzie nie prosilem
napisales ze mi zalatwiliscie Hmm dziwne czy ja was sie prosilem?? Nie sami napisaliscie
a z ty ze sie nie zmieniles dobrze wiesz ocb bo tylko admin i admin jak by tylko admin sie liczy
tak samo jak chciales zebym zlikwidowam DM+GG gdzie prowadzi to Burth zebys ty mial server Hmm..
nastepnie zobacz co napisali admini z tego servera moze to da ci cos do myslenia
a wiesz dla czego jestem na nie?
bo tylko raz cie widzialem na servie moze gametrakera chcesz sprawdzic? bo ja nie widze problemu
PS
A wiesz dla czego ci zabralem adma??
Bo ten server to nie ex88 ktory wczesniej byl FFA i nie ja mam headadmina
wiec sie zastanow..
lamiesz reg.
jak masz mi cos do powiedzenia to zapraszam na GG
pozdro
Ostatnio zmieniony przez siw3x 2008-12-19, 01:52, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum