Nr Użytkownika: 1578 Dołączył: 22 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 331 Skąd: Polska :*
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-25, 09:26 V-max | Admin
Cześć mam na imię : Michał
Pochodzę z : Bydgoszczy
Mieszkam aktualnie w : j/w
Urodziłem się : 11 lipiec 1993
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2,5 roku
Gram na (steam/nosteam) : non
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Co raz zadziej na serwie widuje adminow chociaz jest ich dożo i pojawiają się czity, spam, reklama serwerow, brak kultury, chciał bym to zmienić.
Byłem już adminem na serverach : CS-SoundMAsters
Poświęcam dziennie grze : okolo 4h w zaleznosci od nauki.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : potrafię zadbać o porządek na serwerze, wyłapać czitera. Ogarniam amx'a.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem uczciwy, bezstronny, koleżeński.
Dla innych graczy jestem : Miły, uczciwy, zawsze pomogę, myślę ze fajnie sie ze mną gra ;p
+ coś od siebie.
Od poprzedniego podania troche minelo, może przekonałem niektórych z was do siebie.
Trochę denerwuje mnie to jak widzę czitera i nie mogę nic mu zrobić, chciał bym abyście mnie przetestowali na pewno się sprawdzę.
P.S prosil bym o uzasadnienie dlaczego tak dlaczego nie.
Pozdrawiam ;)
#edit
O co ci pepek chodzi??? Ja cos pisalem ze chce admina po to by miec slota??? nigdy w zyciu czegos takiego nie pisalem... chce poprostu pilnowac porzadku na serwie i chce sprobowac sił jako admin...
Ostatnio zmieniony przez Waaazap?!? 2009-03-25, 19:57, w całości zmieniany 2 razy
nie, uparłeś się żeby dostać admina. Nie lubię takich osób
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
jakoś intuicja mi mówi że jeszcze za wcześnie, za bardzo uparłeś się na tego admina, to nie jest całe życie, bez niego też można grać w CSa.
Narazie na nie, nie zagłosuje bo może zmienię decyzję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum