Post numer: #1Wysłany: 2009-11-22, 23:02 Usuniecie Russki !!
Weźcie usuńcie tą russke bo tragedia jest . Po pierwsze kiedy gramy russke 75 % graczy wychodzi i nie wraca . Po 2 pozostale 25 procent nie zna mapy ! Po 3 jest nudna i bezsensowna a ct jak raszuje to tt nie ma szans . Licze na to ze usuniemy ją . Nie sugerujcie sie tym ze Rosjanie odetna nam gaz prad rope i co tam jeszcze ! poradzimy sobie . !!! Pozdro
heh no faktem jest ze ludzie uciekaja... i to jest troche lipa bo nic "z tym" (dzieci dusta) nie zrobimy a serwer po 1 minucie swieci pustkami na ruskiej ale moze sie przyzwyczaja i poznaja mape... tak na serio to sam jej nie znam:P hehe nie zdazylo mi sie jej nawet polowe zagrac
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
ja akurat zawsze praktycznie gralem na tej mapie u nas 8 v 8 w gore.. a przewaznie 10 v 10 .. Sa krzykacze ze gadaja "co to za gowno zmiencie to".. ale jakos 50% narzekajacych po pewnym czasie cichnie a coraz wiecej graczy mowi ze ta mapka fajna.. Jest to cos nowego a im wiecej mamy nowych mapek i wiecej mapek w naszym map cyclu to gra bedzie ciekawsza. Mapa jest swiezo dodana a juz jest topic zeby usunac lol. Jezeli chodzi o mnie to ja bardzo lubie takie mapki na zmiane ze standardami.. jest wiele roznych wejsc i miejsc oraz duzo nowych akcji ktore trzeba odkryc na tej mapie.. I tak jak Dante powiedzial, zawsze jest komenda quit czy exit jak sie nie podoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum