Nr Użytkownika: 1075 Dołączył: 30 Gru 2008 Tematy: 0 Posty: 402 Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-01-01, 20:05 Usunięcie map?
Według mnie ostatnio wszyscy na siłę wpychają na serwer mapy, które się (niektóre) graczom nie podobają. Podam dwie mapy, które według mnie powinno się usunąć z serwa:
zm_dust2_new - powody?
1. Są już 3 mapy typu dust2 (zm_dust2, zm_dust2_heal i zm_dust2_new) i bezsensowne jest granie jest trzech takich mapek, które są prawie identyczne.
2. Na tej mapie można zrobić flywalka, dzięki któremu zombie (jeżeli któryś z survivorów go zrobi) praktycznie nie mają szans go złapać, inaczej mówiąc - survivors win.\
3. Mapka słaba, najgorsza z tych wszystkick zm_dust2.
cs_assault_shadow - powód?
1. Jest jeden oczywisty powód - mapka ta nie nadaje się na zombie mod, survivorsi nie mają tutaj właściwie żadnego dobrego miejsca do skampienia się, albo kampią w wentylu i prawie nie da się ich wziąść, albo zombie ich szybko biorą i koniec rundy.
I proszę żeby wypowiadały się raczej osoby które grają na tym serwie i znają te mapy.
Na assulcie jest kampowa kolo hostow - 4 dobre osoby i zombi bez szans,jedna z lepszych mapek,kolejna kampowa to w ciezarowce,zgrany team i wszystko jest ok :)
Napisałem, że proszę o wypowiedź graczy którzy grają na tym serwerze.
Wypowiadają się głównie osoby które tu wogóle nie grają, albo grają krótko i nie znają tych map.
A jeśli chodzi o to, to mogę coś zaproponować, ale uważam że jest dużo propozycji.
Ostatnio zmieniony przez Osiem 2009-01-02, 08:49, w całości zmieniany 3 razy
Gram wystarczająco długo, żeby wszystkie te mapki dobrze poznać, ale jak prawie wszyscy są na nie to się nie będę spierał, trudno, i tak już to chyba nie przejdzie. Jakoś będzie trzeba z tym żyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum