Post numer: #1Wysłany: 2009-07-08, 12:06 Usunięcie Friendly ire na Diablo
Witam, myślę, że mówię w imieniu wszystkich tych co graja na serwerze diablo, przejdę od razu do rzeczy dzisiaj wprowadzono taką zmianę, a mianowicie gdy się strzela do członka swojego teamu to można mu odebrać całe hp czyli da się go zabić, nie będę owijać w bawełnę
TO JEST BEZ SENSU!!! dzisiaj gdy wszedłem na diablo pograć sobie i na respie CT od razu mnie zabito myślałem, że cziter bo jak to możliwe potem się okazała, że to CT chodziło i od razu zabijało swoich jakieś 2 sekundy po rozpoczęciu, w TT było tak samo, byłem tego świadkiem i nawet nagrałem tą bezsensowną zmianę na tym serwie - OTO I ONA:
gdy brakło ammo to się rozeszli ale potem i tak swoich zabijali (TT zabijało CT i TT, CT zabijało TT oraz CT).
Jest jeszcze inna przyczyna usunięcia tej zmiany, a jest nią przedmiot zwany chameleon, każdy wie co to, chodzi o to, że jak strzelałeś do chameleona, który był w twoim teamie to nic się nie działo, tylko naboje się odbijały od niego, rozpoznac chameleona jest łatwo jak strzelisz i poleje się krew to wal cały magazynek aż padnie, a teraz? obojętnie w kogo strzelisz to i tak zginie, nie ważne czy CT czy TT :/
Jak pograłem to widziałem to co inni pisali na ten temat, co 2 osoba pisała, cytuję:
JUZ NIGDY NIE BĘDĘ GRAC NA TYM SERWIE!
albo
MATKO ALE SPIE..... TEGO SERWA IDE I NIE WRACAM!
mówili jeszcze inne rzeczy ale mam mało czasu.
Apeluje teraz do tych co zmienili tego serwa:
JEŚLI CHCECIE ABY DIABLO NADAL BYŁO NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANE Z FPS TO USUŃCIE ZMIANY!! BO INACZEJ NIKT NIE BĘDZIE GRAŁ JUŻ NA DIABLO!!
Chcemy poprawienia amx mod i naprawienia go.
Zrobie ankietę temu komu zależy na tym da głos.
Dzięki za uwagę!
Ostatnio zmieniony przez ptaku 2009-07-08, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum