____________________ Przyszed³ Go¶æ po admina, a na forum postów ni ma. Mys³a³, ¿e jak pospamuje, adma siê ju¿ otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorê na serio takiego podania. I tu teraz g³osem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Id¼ popykaæ se na lanie, kiedy indziej z³ó¿ podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i mo¿e zacznijcie u¿ywaæ opcji u+@ czyli admin chat, ¿eby nie by³o sytuacji, ¿e wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Go¶c to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
PS. Nomak, proponuje Ci za³ó¿ temat z usuniêciem do ka¿dej mapy, na której masz staty gorsze od 10 zabiæ, bo pewnie tam jest zdecydowanie za ma³o miejsc do kampienia i s± znikome szanse na wygran± ludzi..
____________________ Znacie kill3ra ? ka¿dy go zna! on bardzo fajne balony ma
PS. Nomak, proponuje Ci za³ó¿ temat z usuniêciem do ka¿dej mapy, na której masz staty gorsze od 10 zabiæ, bo pewnie tam jest zdecydowanie za ma³o miejsc do kampienia i s± znikome szanse na wygran± ludzi..
A wiesz ¿e jak jest ta mapa to po³owa ludzi wychodzi z serwera?
____________________ Przyszed³ Go¶æ po admina, a na forum postów ni ma. Mys³a³, ¿e jak pospamuje, adma siê ju¿ otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorê na serio takiego podania. I tu teraz g³osem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Id¼ popykaæ se na lanie, kiedy indziej z³ó¿ podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i mo¿e zacznijcie u¿ywaæ opcji u+@ czyli admin chat, ¿eby nie by³o sytuacji, ¿e wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Go¶c to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
A taki przyk³ad:
W³a¶nie jak zacz±³em pisaæ tego posta to by³a ta mapa i gra³o tam z 12 - 14 go¶ci po napisaniu wbi³em na nowo na serwa patrze a ja tu gram 1 vs 1 z jakm¶c kolesiem bo wszyscy pouciekali, i nie znalaz³em posta na której by g³osowano na ta mapê, czyli wydaje mi siê, ¿ê zosta³a dodana bez g³osu ludu, a moich nie chc± dodaæ od tygodnia (zm_zombattack, zm_dd_v1, zm_snowbase)
ka¿da mapa jest dobra
ona mo¿e zostaæ jak bêdzie ma³o osób
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
jeszcze nie widzialem alby ktos buga na tej mapie urzywal.. i niewiem nawet jak tego buga zrobic... jesli chodzi ci o wejscie na dach to tak samemu bez problemu da sie wejsc.
____________________ "Pro¶cie, a bêdzie wam dane. Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie a bêdzie wam otworzone."
Ludzie wielu mówi, ¿eby zostawiæ, a tych ludzi nie widzê wogule na serwie i bardzo prawdopodobne, i¿ wogule nie posiadaj± tej mapki na kompie i nie wiedz± o jak± chodzi to tu dla nich ss wrzucam, przyjrzyjcie siê gdzie tu skampiæ, bo jak siê siedzi na tych drewienkach to ni nie widaæ i nie wiadomo, czy siê jest na najwy¿szej, czy na najni¿szej.
A tu jest domek o którym mowa
i jeszcze PRZYPOMINAM
Cytat:
wiechu napisa³/a:
A taki przyk³ad:
W³a¶nie jak zacz±³em pisaæ tego posta to by³a ta mapa i gra³o tam z 12 - 14 go¶ci po napisaniu wbi³em na nowo na serwa patrze a ja tu gram 1 vs 1 z jakm¶c kolesiem bo wszyscy pouciekali, i nie znalaz³em posta na której by g³osowano na ta mapê, czyli wydaje mi siê, ¿ê zosta³a dodana bez g³osu ludu, a moich nie chc± dodaæ od tygodnia (zm_zombattack, zm_dd_v1, zm_snowbase)
P.S. Mam pro¼bê, aby kto¶ mi poda³ linka, gdzie by³ temat z dodaniem tej mapy, bo ja osobi¶cie nie mogê go znale¼æ i wydaje mi siê, i¿ zosta³a dodana bez g³osu ludu.
P.S. Mam pro¼bê, aby kto¶ mi poda³ linka, gdzie by³ temat z dodaniem tej mapy, bo ja osobi¶cie nie mogê go znale¼æ i wydaje mi siê, i¿ zosta³a dodana bez g³osu ludu.
Bo podstawowe mapy dodaje sam HeadAdmin.. nie bedzie czekal tygodnia az ktos zaproponuje mapy i jakies da wtedy na serwa
Zalozcie temat z kazda mapa do usuniecia jak juz ktos tam pisal ...
pzdr Maxi King
Reklama Zareklamuj siê w FPSproject.com
Zostañ naszym :
* Partnerem
* Graczem
* U¿ytkownikiem Ma³o ? to zostaw u nas swoja reklamê !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytañ lub chêci nawiazania wspó³pracy pisz : gg: 7892651
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum