ja jestem za usunieciem mapy zm_zombatack .Powod po prostu nie ma sie gdzie skampic po wszedzie wejda zombie i surviors nie maja szans ,to po pierwsze a po drugie to to ze jak jest duzo (i jest ta mapka bardzo mala)osob to wszyscy idza w jedna kampe i dlatego nie mozna sie skampic.
Ostatnio zmieniony przez Zawsze Dead 2009-01-22, 10:40, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem na nie usuwaniem tej waszej mapy.
Bo to
są najlepsze kampy wystarczy tam z prawej ok 3 - 4 i win, oczywiscie ogarnietch.
P.S
Tępa strzała napisał/a:
moze antarctica?
jak ona, to już usunąłem wcześniej
Nom to chyba tak szlo ale teraz tez z jakimis sa problemy.
Jak bys mogl to wbij wieczorem jak ludu nie bedie albo rano posiedzi z 15minut pozmieniaj mapy i zobaczy ktore do wywalenia.
Wlasnie ze nie bo jak bedzie z 4 ogarnietych to dadzą, ale na tylu to naprawde dobrze ogarnietych z pompami.
A jeszcze dodam, ze by wystarczylo by tak.
3 strzela -> jeden rzuca flesha -> i potem wszyscy he to z 350 zjadą im do <100, albo nawet niektórych zabija, a jak nie z he dead to potem odrazu po kolei rzucaja fleshe i zabijaja z broni to na bank CT win.
Tylko mowie musze byc ogarnieci, a nie jak taki Nomak
Wiem ze napiszesz, ze na serwie jest malo ogarnietych, i to nie prawda bo jest wielu ogarnietych tylko nie uzywajacych mikro, np Maxi (tylko nie ciesz sie zabardzo ze twoj przyklad, tak jakos pierwszy do glowy mi wpadles )
P.S Nie bede juz dalej dyskutowal, kazdy ma swoje zdanie.
P.S2 Jak chcecie to usuncie.
/najs
skończ z tym [ju]
/no
Nie przesadzaj na w postach uzylem tylok z 2-3 razy (razem z tym)
namak napiszesz temat i 10 razy sie w nim wypowiadasz...moze close co?? bo sie tu burdel robi..
# KiLL
Maxi wyżej pojaśnił, zamykamy bo spam rze asz rzal.pl
Problemy ze spawnamy, błędami map, AMX zgłaszać Heńkowi albo Krystynie na GG lub PW.
na razie lepiej heńkowi, bo chory jest i w domu marnuje cały czas przed kompem ;]
____________________ "Proście, a będzie wam dane. Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie a będzie wam otworzone."
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum