Nr Użytkownika: 3529 Wiek: 17 Dołączył: 25 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 198 Skąd: Wejherowo
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-19, 21:23 Usunąć mapke
A więc tak
deathrun_temple2_beta1 |del
Nazwa mapy: deathrun_temple2_beta1
Dlaczego mapa ma być usunięta?: A więc mapka prawdopodobnie jest zepsuta :/ chciałem wejść na serwer i nie mogłem (wiem że to przez mapke bo tak zawsze moge wejść) podejrzewam że nie tylko ja... spojrzałem na to ile osób aktualnie gra na serwerze pokazało że 4 a po chwili 2 a potem 1 :/ a jeszcze przed zmianą mapki serwer był full
Więc prosze o jej usunięcie :)
PS.mapka się nie zmieniała i serwer stał przez dłuższą chwile pusty...
____________________ Naruto is the best
Ostatnio zmieniony przez Naruto the best 2009-11-19, 21:26, w całości zmieniany 2 razy
hymm. coś mi tu nie gra za nim jeszcze do was doszedłem na mapie grało 14-16 osób czasami i nikt nie miał problemów z wejściem, muszę to sprawdzić o zadecyduje o usunięciu bądź też nie.
Ja na przykład mogę grać na tej mapie, ale fakt, grałem na niej jeszcze na kill zone i paru innych serwach. Może ściąga się z jakimiś błędami i dlatego ludzie nie mogą wejść?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum