Post numer: #1Wysłany: 2007-12-15, 14:36 usunac hexa?!
to jest moja propozycja nie dosc ze klnie wszystkich jak mu sie podoba jak dostanie gaga albo kicka a nie daj boze jak dzisiaj bana od fueyron to crashuje serwa no totalny bezsens nie mozna nic z tym zrobic? niech ktos kto jest najblizej niego niech ukradnie mu tego serwa juz wole zeby byl jeden serw (orange ten ffa2)i nie byl crashowany niz taki co dziala 10 m a nastepne 10 juz nie...
ps.nie jestem dobrze poinformowany jaka jest zaleznosc hexa a tau tylko taka ze on trzyma ten serw? cyz moze jest jakims vipem
ps2.powstrzymajcie sie od kom. jak sie nie podoba to nie graj ok?
Nie tylko hex straszy crashami bo jeszcze jest jakis drugi koles (zepewne jego dziewczyna adrix) którym nie daj Bóg zwrócisz uwage to tylko tekst - serwer off?? I są wtedy fajni czyż nie?
Zapewne znalazl jakas dziure w amx albo na serverze tau.pl To wszystko. dlaczego nie slyszy sie o crashach na innych serverach non steam. Zreszta, gdyby dalo sie zcrashowac kazdy server non steam, a blad wlasnie lezalby po tej stronie wiecej ludzi pokroju hexa by sie znalazlo, a projekt non steam dawno by juz upadl, albo wszyla by juz jakas latka.
Cytat:
PS: moglby crashowac FFA2 ale po co jak tam niegra
Nie gra bo nie moze go crashowac, gdyby umial to tutaj tez by gral.
Dlaczego go bronisz...?? wiesz jak sie zachowuje, może tobie takie zachowanie odpowiada ale wątpię czy reszta lubi wysłuchiwać obelgi w swoja stronę, ciągłe jego "jestem waszym panem" itp bo umie grac... Prawda jest taka że sie tak zachowuje bo wie ze nic mu sie nie może stać bo czuje sie tym "panem"... kiedy chce to se wyłączy serwa jest bezkarny bo ma neo... Kto jak kto, ale że ty go bronisz to bym sie nie spodziewał...
Jedynym wyjściem jest zainstalowanie antycrashera przez pracowników TAU i tylko anr może coś z tym zrobic...
Ma chłopak "skilla" ( ? ) , ale co do zachowania to lepiej nie mówić.... chociaż z jednej strony jak umie zrobić crasha serwa to czemu by nie miał mieć jakiegoś czita na sxe ??? A chyba takowe istnieja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum