Nr Użytkownika: 2762 Wiek: 12 Dołączyła: 11 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 208 Skąd: z UsnNamEd'owa!!
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-14, 13:55 UsnNamEd||Admin Warcraft 3
Cześć mam na imię : Norbert
Pochodzę z : Planety Ziemia
Mieszkam aktualnie w : Olsztynie
Urodziłem się : 28.07.1991
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 dni i 3 lata
Gram na (steam/nosteam) : Steam/Nonstam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Umiem zadbac o server, ogarniam go, nie kickuje/banuje(za nic), [NIE] wyzywam
Byłem już adminem na serverach : Z FPSproject.pl nie,na innych tak(znam AMX)
Poświęcam dziennie grze : Ok 6-7 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Umiem ogarnąc server.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem milym, porzadnym panem z ladna laska
Dla innych graczy jestem : Kumplem z CS
+ coś od siebie : Nic dodac, Nic ujać
@Down
OK
Wyzywa moj kumpel czasami sie podszywa ale niema poco mu dac bana bo ma ip zmienne :/
@Trawnik
Posty sie az tak bardzo nie licza...I co to ma znaczyc? Archeolog?
Posty sie az tak bardzo nie licza...I co to ma znaczyc? Archeolog?
Mylisz sie, tutaj akurat posty dla nas maja spore znaczenie. Mozemy po nich chociazby poznac z jaka osoba mamy doczynienia. Poza tym admin to nie tylko przywilej na serwerze ale rowniez obowiazki na forum i stronie.
Tak jak Nice myslie, ze nieco sie pospieszyles z tym adminem. Dlatego poki co jestem na NIE
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Hmmm, dopiero co przyszedłeś na forum i powinienem dać nie, ale grałem z toba na serwie i wydajesz się ogarnięty, pozatym na serwie nie ma adminów, więc na próbę można dać, TAK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum