Nr Użytkownika: 2762 Wiek: 12 Dołączyła: 11 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 208 Skąd: z UsnNamEd'owa!!
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-30, 13:54 UsnNamEd|Admin (2/3 ;])
Siema mam na imię Norbert
Pochodzę z układu słonecznego
Mieszkam aktualnie w Olsztynie
Urodziłem się 28.07.1991
Czyli mam lat 18
Gram w Counter-Strike 3-4 lata
Gram na non stimie i stimie
Chcę zostać adminem ,by ogarniać server
Byłem już adminem na serverach : tym ;]
Poświęcam dziennie grze spokojnie 3-5 godz.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo tym razem mi sie uda ;]
O sobie mogę powiedzieć, że jestem miły ,koleżeński
Dla innych graczy jestem : graczem ;]
+ coś od siebie
składam podanie znowu, ponieważ dobijają mnie czsy kiedy niema adminuf na servie a robią wszystko, killaja sie w tt,itp.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum