Fay mam taka propozycje zebys sie nie meczył i nie szukał ip. Poprostu jak wróce do domu to z nim pogadam na gg czy na skype i wezme ip
no i dam unbana
Pasuje??
no to ja nie długo w domu bede to sie tym zajme.
PROŚBA Admini zm grajcie częściej bo mi się zdaje że sam z adminów gram na zm, czasem cybuch wpadnie a jak ja gram i wejdzie wiechu to widzi że jestem i wychodzi :/
Jeżeli chodzi o mnie to mam poprawki w szkole. Staram sie tyle ile mogę. Po za tym każdy (no prawie) z serwa ma moje gg i jak coś to piszą.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
przpraszam bardzo ale w godzinach popołudniowych mi sie zabardzo nie usmiecha grac bo mnie ze tak powiem wypingowywuje dlatego wieczorem zawsze wchodze chyba ze dostane szlaban albo mam cos waznego do nauki ( a ostatni mam bardzo duzo )
A tak na marginesie : to ja mysle (O.o mysle ) ze jeden admin da sobie samemu rade (w kazdym bądź razie ja i wiechu dawalismy sobie samemu rade z drudem ale dawalismy ) no chyba za avro chciał tego admia tylko po to by móc bez problemowo wchodzic na serwer to wtedy inna sprawa
To płaczcie dalej, że adminów już jest dużo. Zawsze mówię, ze dobrych adminów nigdy dość. To, że raz dziennie spotykacie się wszyscy razem, to nie znaczy, że jest was dużo, kiedy na serwerze nie ma żadnego admina i wszyscy robią co chcą. Na FFA też była sytuacja przy 32, że adminów 13 i rekrutacja off i nocami pełno cziterów biega. Teraz przynajmniej zawsze ktoś jest.
Jak są chętni to testować, jak się nie nadają to wywalać.
Otworzyłem temat bo mam pytanie właśnie między innymi do Avro
Przeglądałem sobie logi serwera (troche się nudziłem) i zauważyłem nagminne slapowanie siebie przez Avro i Skeepersa, który jest na testach, w logach wyczytałem, że było to w celu dostania się do jakiejś kampy.
Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum