Nr Użytkownika: 2749 Wiek: 18 Dołączył: 10 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 206 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-23, 17:12 unnamed | Admin DR
Cześć ,nazywam się Bartek
Pochodzę z Ostrowa
Mieszkam aktualnie w : Ostrowie
Urodziłem się 1996
Czyli mam lat 13
Gram w Counter-Strike 6 lat
Gram na nonsteam
Chcę zostać adminem bo : chce by server rozkwitał i chce pomagać adminom
Byłem już adminem na serverach 1 moim xD
Poświęcam dziennie grze w wakacje z 5 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo jestem miły i pilny
Niech gracze ocenią ...
Dla innych graczy jestem kumplem lub przyjacielem
Ja jestem na nie, dlatego iz nie przekonało mię twoje podanie... Ninja a może gra te sześć lata (choć też nie wieże) już prędzej w to uwiężę niż w to że trawnik 7 lat gra
____________________ Gość Pomogłem? Daj pomógł
Ostatnio zmieniony przez Kali 2009-06-23, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Na DR gra dużo unnamedów i co jeden wyłapuje bana...więc jak może troche pograsz na innym nicku to pogadamy. Nie.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum