yyyyy czemu jeden ss ma całkiem inna datę niz inne to wychodzi ze sa 4 i ułatwił byś sprawę gdybyś wrzucił na speedyshare np
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
jak kombinuje jak koles mi robil SS-y to sie zatrzymalem bo chcialem zobaczyc kto robi a potem sie go pytalem dlaczego to po pierwsze a po drugie nie rozumiem po co wam kilka SS-ów te co mi gosc robil byly dawno zapomniane bo gralem na tym servie przy adminach i nic teraz jak wrzucilem SS-a tego co gosc robil to zaczelo sie odkopywanie chyba widac ze nie mam wh aima czy jakichś innych wspomagaczy jak bym cos włącał albo wyłączal to bym chyba mial cos na ekranie wyswietlone a tu nic czysty ekran poza tym ktoś mi nie wieży że mi sie Cs-zwalil pytalem sie na pytania i problemy jak to rozwiązac no i postanowiłem że odinstaluje wziolem folder z CS-em do kosza i zainstalowałem od nowa zreszta na tym servie moge grac kiedy chce tylko zmienie nick ale chce tą sprawe wyjaśnic do konca.
Spamujesz forum jakimiś bez sensownymi tematami, a twoja składnia woła o pomstę do nieba.
PS: Cytując twoje słowa " zreszta na tym servie moge grac kiedy chce tylko zmienie nick"
Taa jesteś pewien? są komendy na dzieci neo więc?
Myślisz, że zmienisz ip i świecisz super.
Jednym słowem mają być wszystkie ss'y spakowane winrarem dotarło?
bo chyba się z tobą za dużo ciaćkamy.
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum