Post numer: #1Wysłany: 2009-05-22, 09:56 Uaktualnienie Diablo
W związku z wczorajszym problemem znikania leveli u zawodników z dużą ilością expa, który jest spowodowany niestabilnością pluginu diablo. Doszliśmy do wniosku, że już najwyższy czas uaktualnić nasze diablo do wersji jaka jest aktualnie najnowsza tj. 5.9l, jest to plugin bardziej rozbudowany co może przywrócić chęć gry na DiabloModzie.
Proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na nową wersję, postaramy się to zrobić jak najszybciej.
Oczywiscie ze tak, serwer bedzie postawiony na nowo z nowym amx'em i nowym modem diablo :)
Zmiany w nowym diablo to np.:
/gracze - już naprawione
-Naprawdę dużo optymalizacji
-każda klasa ma własny czar, który niezależny od itemu - noz (automatycznie):
-mnich - mur (5s)
-mag - fireball (5s, 3s jak ma stafa)
-zabojca - niewidzialnosc z nozem (10s)
-paladyn - golden bullet, +2 nabój w magazynku co daje instant hs (10s)
-lowca - gratis HE (5s)
-necro - pochłanianie zwłok wroga dla 20 hp
-ninja - +50 do speeda (10s)
- barba - odbija +2 naboi od niego (5s)
-wybór jakie klasy można wybrać
-zaczynanie gry od średniej serwera
-gdy jesteś w powietrzu archwing cię nie ran
Jesli jest z baza danych pod SQL to watpie czy uda wam sie to zrobic ;] Nie chodzi o hosting tutaj (nawet z tego co sie orientuje macie juz taki), tylko o serwer unixstorma. Tak czy siak zycze powodzenia
nom będzie fajnie ale reset lvl'i ;/
//
majkel kolego wybacz, że narusze twoj post
gracze z jednej strony byli w niebo wzięci, a z 2 wręcz przeciwnie (chodzi o lvl), ale więcej było tych zadowolonych nowa wersja przyciągnie nowych graczy a bywalców jeszcze bardziej wkręci. Więc pozostaje nam czekać na wypasioną wersje DiabloModa ;]
Kilka razy grając na serwie widzialem jak ktos wbijał na serwa, wybieral sobie klase i odrazu pytal na say'u : "nie ma lowcy? zal nara" i wychodził z serwa. Teraz to sie skonczy
____________________ Don't worry be happy ! :D
Tomi is back !!!
Jeżeli widziałes gracza o nicku Tomi (Mr.Kalashnikov)+mp3 grającego na jakimś serwie CS'a nonsteam przed 08.11.09 to wiedz że to nie ja grałem. Po prostu zrobiłem sobie przerwę od CS.
no dobrze ze bedzie uaktualnienie DM, moze zacznie wiecej osob grac ;D tylko szkoda ze bedzie reset lvl ;/ ale chociaz z drugiej strony dobrze bo wszyscy zaczna od poczatku i beda mieli rowne szanse xD i czy moze ktos wie juz kiedy moze byc te uaktualnienie serwera ? xD
Ostatnio zmieniony przez hatysz 2009-05-23, 10:45, w całości zmieniany 1 raz
Na poczatku przyszlego tygodnia, mysle ze poniedzialek lub wtorek :) Serwer bedzie wtedy off na pare godzinek bo beda testy to bedziecie wiedziec ze jest wgrywany nowy mod :)
MagiC ja tak samo się ciesze że będzie nowy DM mi nie chodzi o ten lvl bo lvl to nie wszystko ale miejmy nadziej że znowu jak wejdę w dzień na DM to będzie się ciężko dostać bo serwer będzie FULL :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum