Post numer: #1Wysłany: 2008-12-08, 18:34 Tyrael | Admin
Cześć mam na imię : Grzesiek
Pochodzę z : Lwówek Śląski
Mieszkam aktualnie w : Legnica
Urodziłem się : luty 1987
Czyli mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 lata
Gram na (steam/nosteam) : steam i nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Jak każdy normalny gracz nie toleruje haxowiania i dzieci neo. Porządek przede wszystkim. Haxy zniechęcają uczciwych graczy do danego serwera, więc jestem gotowy pomóc by tak się nie stało.
Byłem już adminem na serverach : GG+DM, FFA
Poświęcam dziennie grze : 1-7 godz.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Mam doświadczenie i motywację do działania. Poza tym lobie mieć swój wkład w życie serwera, by innym grało się lepiej i przyjemniej.
O sobie mogę powiedzieć, że : Opanowany, zdyscyplinowany, ogarnięty, doświadczony
Dla innych graczy jestem : Przyjaźnie nastawiony, chyba że widzę haxa to mam ochotę go rozszarpać.
Jestem studentem 3 roku Administracji (licencjacik pisze :D), poza tym moje zamiłowanie to CS, a w szczególności Mod GunGame. Byłem już Adminem, znam obsługę Amx, nie reaguje na stękanie o zmianę mapy itp. (skoro taką wybrali to niech grają). Posiadam umiejętność tworzenia map pod CS, więc jestem gotowy stworzyć kilka projektów dla tego serwera. Nie mam za długiego stażu na serwerze - około 8h, ale myślę, że to nie problem :D. Pozdrawiam i czekam na Waszą opinię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum