Post numer: #1Wysłany: 2009-11-19, 14:32 TuRyStA Re5pect || Admin
Cześć mam na imię : Teodor
Pochodzę z : Krosno
Mieszkam aktualnie w :Krośnie
Urodziłem się :11.12.1993
Czyli mam lat :prawie 16:D
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 4 lata z przerwami
Gram na (steam/nosteam) :steam i nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Ponieważ nie lubie ludzi któży mają haxy i chciałbym być lepszym człowiekiem :}
Byłem już adminem na serverach : Tylko na klanowym
Poświęcam dziennie grze : 3h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Chciałbym żeby na servie był porządek, spokój i staram się dostosować do każdej sytuacji.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem toważyski, uczciwy, nie używających czitów, odpowiedzialny, w miare spokojny ale czasami może mnie ponieść:D
Dla innych graczy jestem :miły lubiący dobrą zabawę, uczciwy i pomagający :>
Link do gametrackera :http://www.gametracker.com/server/213.25.113.250:27018/player/TuRyStA%20Re5pect/
+ coś od siebie
Umiem się przystosować i bede dbał o prace adminowskie:D
____________________ MÓZG NIEUŻYWANY ZANIKA
Ta rada może ci się przydać:D
Często na serwie, na forum praktycznie wogóle, poudzielaj się na forum, osobie która ma 7 postów i nie gra 24 godziny na dobę nie mogę dać tak. Niestety nie. :/
tak dla modow albo v@ , ankieta powinna chyba do kosza poleciec? nie moja decyzja ale i tak wynik bedzie negatywny.Po primo to zasada skladnia prosby zostala zlamana , postow 8? kpina . sama gra nie wystarczy.
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum