Post numer: #1Wysłany: 2009-06-09, 18:53 Trawnik | Admin
Cześć mam na imię : Paweł
Pochodzę z : Pniew (55 km. od Poznania)
Mieszkam aktualnie w : Pniewach
Urodziłem się : 22.01.1996
Czyli mam lat : 13
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 7 lat (trudno uwierzyć ale na serio, ale była przerwa 3 lenia)
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam (niedługo kupuje steama)
Chcę zostać adminem/aslotem bo : na serwerze nie ma zbyt dużo adminów, a cheterzy są.
Byłem już adminem na serverach : Klanowych (amx ogar 99%)
Poświęcam dziennie grze : 2 godziny
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem kulturalny na serwerze.
O sobie mogę powiedzieć, że : nie przeklinam na serwie i poganiam tych którzy to robią.
Dla innych graczy jestem : miły i kulturalny.
+ coś od siebie : Wiem, że jestem za młody na adma ale chcę spróbować.
Jeżeli mnie nie wybierzecie nie obrażę się i spróbuje za 2-3 lata :)
Ja mysle ze jestes 0 ogar , cziter jakich mało , masz za duzo lat jak na admina wiec wszystko przemawia na to abym byl na .................................................................................Tak.
____________________ ~~W pogoni za lepszym życiem~~
http://www.gametracker.co...K%2A%5DTrawnik/ trochę malo więc na ............................................................................................................................................................TAK
kurde ja sie zamotałem i dałem nie, sorry trawink, miało byc tak, kiedy będzie wreszczie zombii mod bo już mi się chce pokarać, a muszę grać na tych Zombie Plague.
P.S. Taint czego mam nigdy nie próbować ??:D:D
____________________ 1 Sh00t, 2 KilL, N0 cHeaTS, JusT SkiLL.
Ogólnie to rzal, bul i to fszystko :D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum