Post numer: #1Wysłany: 2008-12-24, 21:05 Toxic | Slot
Cześć mam na imię : Damian
Pochodzę z : Ostrołęki
Mieszkam aktualnie w : Ostrołęce
Urodziłem się : 18 grudnia,1990 roku
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3-4 lata
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Polubiłem od samego początku server :), mili gracze,ogarnięci admini oraz wspaniała atmosfera,tyle że dostałem kicka za ping.A dalej zgadnijcie co :P, nie mogę się dobić na server ,więc dlatego składam prośbę o slota.
Byłem już adminem na serverach : Lovely Devils,No Name,Nonsteam[FFa#2],PGC-cs[SURF],Pgc-cs[TP],Wiele klanowych serverów. Chciałem dodać ,że na tych serverach nie straciłem admina tylko poprostu dobiegły końca/nie miałem czasu na grę w tamtym czasie.
Poświęcam dziennie grze : Dni szkolne (1-3h),Weekendy (3-4h),Święta(do 7h)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Byłem doświadczonym adminem,nie przezywam graczy,prowadzę miłą atmosferę w grze.
O sobie mogę powiedzieć, że :Mam mało postów,dołączyłem niedawno. Wiem ,że zaraz pewnie będą posty typu "hahahaha...." "Wypad stąd!" "Masz za mało postów!",ale chcę pracować na forum jak i na serverach. Obiecuję ,że będę spędzał dużo czasu na forum :). Chciałem jeszcze dodać ,że gram na serverze troche czasu,i że nie jest to tydzień.
Dla innych graczy jestem : Miły,zawszę mówię "cześć" itp... Oczywiście nie wprowadzam się w żadne konflikty,ani nie jestem ich twórcą.
Dodaj coś od siebię : Chyba napisałem wszystko w podaniu. Jeśli jeszcze czegoś brakuję napiszcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum