Post numer: #1Wysłany: 2008-12-29, 21:09 Toxic | Admin ; >
Cześć mam na imię : Damian
Pochodzę z : Ostrołeki
Mieszkam aktualnie w : Ostrołęce
Urodziłem się : w Ostrołęce xD / na poważnie: 18 grudnia,1991 roku
Czyli mam lat : 18/osiemnąście
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3-4lata
Gram na (steam/nosteam) : NonSteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Lubię ten server,nie prowadzę żadnych konfliktów,chcę poznać sieć bardziej z innej strony - admina ;). Administracja Ogarnięta,znam się na tych klockach pare lat,pełna kulturka i umiem odróżnić prawdziwego cheatera od skill-player'a,czego niektórym adminom brakuje...
Byłem już adminem na serverach : Nonsteam.pl [DIABLO],Nonsteam.pl [TP],Nonsteam.pl [FFa#2],pgc-cs.eu[TP],pgc-cs.eu[SURF].No Name xD,"Wymiatacze",O-ka Shoot Server,cs-ziomki [WAR3],cs-serwer[WAR3],Jeszcze jakieś 2 servy [WAR3] oraz [DIABLO] i pełno klanowych. Z klanowych pamiętam tylko extreme,exelent-gejmers (wiem że jest błędna nazwa ,ale nie ja ją wymyślałem xD)
Poświęcam dziennie grze : 2-3h zwykłe dni szkolne,weekendy 3-5h,święta do 7h (Czasem 10h)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Napisałem wyżej,pełna kulturka,jestem pełnoletni. Mam nadzieję ,że będę pełnił dobrze swoją rolę... Wiem,że zaraz będą róźne posty typu: co za noob,do kosza z tym,ale liczę na każdą odpowiedz, tą dobrą i tą złą. Nie wiem czy mi się powiedzie TYM RAZEM ,ale chciałbym zostać jednym z was i pomóc serwerowi.
O sobie mogę powiedzieć, że : Lubię tego typu mody,szczególnie [DIABLO] oraz [WAR3] , nie jestem 16-bitowcem , nie drę się przez mikro co robi wiele osób. Wydaję mi się ,że jestem doświadczony w tym bo:
-Czitów używałem 2 lata temu (4FUN) ale to przeszłość...
-Mam Mikro
-Byłem wiele razy adminem
-Kiedy miałem admina - nigdy go nie straciłem... po prostu miałem mało czasu etc. Ale teraz poświęcam więcej czasu grze.
Dla innych graczy jestem :Miły,Pomocny. I nie wiem co tu napisać... w każdym razie nie jestem arogancki ani nie jestem ignorantem...
Coś od siebie: Chcę zostać 1 z was,bardzo lubię server [DIABLO]. Myślę ,że powiedzie mi się tym razem. Nie mam nic więcej do dodania.... Może tyle ,że moge was zapewnić - ze mną nie ma kłopotów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum