Siema! Poszukuje chetnych (ze skillem) do mojego klasnu do rogrywania sparingow itp :p
Co oferujemY ? Serwer, stronke, mila atmosfere i jesli dobrze pojdzie to satysfakcje z wygrywanych sparingow! ;D
Dodam ze nie jest to super mega ekstra bobma szal wyszesany i profesjonalny klan z super serwerem i stronka ale bedziemy sie starac =)
Po wiecej informacji pisac w tym temacie badz do mnie na pw!
haha klan ns ale steam tez sa w naszych szeregach, stronka na yoyo.pl taa ale jakos slaba, moze w przyszlosci zrobie lepsza (platna) a serwer to przerobilem ze steama na ns wiec wiesz... (moze binarke na 2 protokoly wgram kiedy ale nie teraz :p ) a ten klan to heh mielismy dobrych ale sie rozsypal troche to szukam nowych na sparingi przede wszystkim, nie musiscie byc 100% czlonkami =)
Cóż, nigdy na poważnie nie byłem w klanie, ale mogę spróbować. Gram akurat na diablo, więc aby ponownie przystosować się do normalnej gry będzie trzeba nieco czasu, ale jestem dobrym graczem. Brałem udział w sparingach kilka razy, ze 3 razy udało się dzięki mnie, raz zbanowano mnie za to czego nie mam :)
również mógłbym spróbować ... ale ja mam to samo co javox do diablo sie przyzwyczaiłem, więc trochę minie zanim znów będę dobrze grał na normalnych serwerach...Pisze się na to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum