Nie lubie duzo pisac wiec nie bede;P
No co tu pisac chcialem sie z wami pożegnać..
Prosze nie zadawajcie pytan retorycznych czemu odchodze itd..
Poprostu przejzalem na oczy..wkoncu.:)
Chcialem podziekowac wszystkim za milo spedzony czas.
3mac sie pozdrawiam!
;(;(;(;(;(;( nie odchodź... nieeeeeeeeeeee! nie możesz! bo będę płakał;( buu
Nie no teraz na poważnie papa Pawle:* będę tęsknić... FFA1 wielce zubożeje... Taki gracz i admin nieczesto sie zdarza;] powodzenia 3maj sie i mam nadzieje do usłyszenia kiedyś może;p
oj Malak coś ściemniasz. przy cs'ie nie da się na oczy przejrzeć, bo ja tylko oderwiesz wzrok od gry to hs'a obrywasz ; P
fakt, może się czasem trochę przejeść. ale jakoś nie wierze że kończysz ; ) cs nie taki straszny jak go malują. jeszcze wrócisz... :)
w razie gdybym się mylił, to powodzenia życzę! miło się grało, fajnie współpracowało i szkoda by było jakbyś zniknął.
3m sie ale i tak wiem że wrócisz ja rok nie grałem ale i tak wróciłem
cs jest jak narkotyk czym dłużej grasz tym bardziej wciąga wiec życzę szczęścia..
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
Ej zaraz nakopie mu do dupy!!! Nie bylo mnie przez tydzien a ten juz odchodzi!!! Co ty robisz men?? W szkole ci nie idzie czy co? Po co odrazu renygnowac!! Młodzian why?? Wez mnie nie denerwuj komu teraz bede Banki strzelal w glowe z kim bede sie wyzywal od citerów i kto bedzie mi podpowiadal gdzie kto jest na amx_chat hahaha ale jestes armator cieplych bulek!!! Teraz bede musial sam rozkrecac atmosferke na ffa1 tak to zawsze razem polewke robilismy czy to z boyki czy to z hexa czy z reszty statsów!!!...... szkoda wielka szkoda Malak ty stary wjadaczu pereł!!! :(:(:((:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum