Post numer: #1Wysłany: 2008-10-17, 21:43 Też Odchodze.
Rezygnuje z Funkcji Administratora na serverze GGDM . Powodu nie będę podawał .. zatrzymam go dla siebie ;] . Miło się z wami współpracowało , może jeszcze kiedyś wróce :0.
____________________ Racja Jest Jak Dupa - Każdy Ma Swoją .
zal was Pamiętacie stare Tau zostalo paru admin z Tau !! , nie mam żadnych problemu nie chcemy oddchodzić a wy macie takie problemy...
1. oddchodz przez 2 adminow
2. oddchodze przez 2 admino
3. oddchodze po prze 2 admonwo
4. jakie to kurwaa wytłumaczenie jestecie dziecim nie mozecie sobie rady dac !! , tylko czytam oddchodz przez admonów napiscie przez kogo dlaczego , jakie sugestie... anrku złych ludzi dobralismy do servow :( ale moze do czasu przeprowadzi sie selekcje !!
Wszyscy ich wybieracie na te stanowiska, więc po części też bierzecie za nich odpowiedzialność.
Ja nie gram na serwerach bo nie mam kiedy jak czasem wejdę sporadycznie to święto. Więc mam prawo ludzi nie znać..
Jak polecacie mi kogoś i mówicie, że warto dodać, miejcie na nich oko czy przypadkiem sami się nie pomyliliście.
Oni nie są pomyłką tylko wasze zdanie o nich na początku :)
To już różnica nie ?
Wszyscy ich wybieracie na te stanowiska, więc po części też bierzecie za nich odpowiedzialność.
Ja nie gram na serwerach bo nie mam kiedy jak czasem wejdę sporadycznie to święto. Więc mam prawo ludzi nie znać..
Jak polecacie mi kogoś i mówicie, że warto dodać, miejcie na nich oko czy przypadkiem sami się nie pomyliliście.
Oni nie są pomyłką tylko wasze zdanie o nich na początku :)
To już różnica nie ?
Ja nie ponosze odpowiedzialnosci za to, ze jakis admin na ktorego glosowalem na tak w przyszlosci zrezygnuje z admina, tego to nikt nie wie, nikt nie przewidzi postawy pewnych osob w przyszlosci...zle to anr ujales
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-10-18, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Nikt nie zmienia swojej osobowości :)
Głosując na kogoś wiecie na kogo głosujecie bo go chyba znacie.
Jak się kogoś nie zna to się nie głosuje bo się nie ma o nim pojęcia.
To, że odchodzą to ok, nie można tego przewidzieć.
Lecz to jak się będą " sprawowali " albo " zachowywali " można łatwo wywnioskować po kilku grach z tą osobą.
Nie bede zakładał nowego tematu.
Wiec rowniez rezygnuje bo nie mam w ogole czasu na gre.
Za duzo spraw na głowie mam, myslalem ze jakos pogodze to wszystko ale narazie nie daje rady, wiec lepiej zebyscie zabrali mi admina niz mam zajmowac miejsce.
Dzieki za wspolprace i do zobaczenia w niedalekiej przyszlosci.
____________________ Nick na serwerach : Dill or Die!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum