Post numer: #1Wysłany: 2009-10-18, 01:37 Team Antyflash ?
Wychodzę z następującą propozycją. Otóz prosiłbym o oddanie waszego głosu w ankiecie dotyczącej wrzucenia na serwer FFA pluginu typu Team Antyflasz (wiadomo ocb).
A więc tak, plugin ten niweluje efekt flesza rzuconego nam na japę przez kolegę z drużyny. Sądzę, że taki plugin to byłoby dobre wyjście, bo np. przed chwilą wbiłem na FFA, to dostałem w 3 rundy 2 flesze na jape przez co padłem.
Mimo, że jestem adminem, ledwo co pochamowałem się od wyładowania nerwów przez mikro. A właśnie po tych team flashach dochodzi do dużych bluzgowni, awantur czy wyzwisk. Ja serdecznie mam dość gdy jakiś głąb biegnie, rzuca flesze nie dość, że samemu sobie pod nogi to jeszcze kumplom z drużyny, przez co psuje rozgrywkę innym graczom.
Proszę o zabranie głosu w ankiecie.
Pozdrawiam.
Sam plugin sądze, że zna Mr. Fayrant, ale jak coś tu jest link do jednej z wersji, która jest dosyć rozbudowana, i umożliwia też karanie graczy za nieumiejętne rzucanie fb - http://forums.alliedmods....ad.php?p=651444
moze i jest to troche lipne bo staje sie latwiejsza gra ale za duzo sie tego dzieje na serwie zeby mozna bylo normalnie grac.
popieram:) dosc oslepiania przez swoich
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
jak dla mnie troche uproszczenie gry ale tez dokladnie to co napisal Dante.. idzie czasami kogos udusic i zamarodowac jak dostaje sie flash na ryj :P Dlatego też ja glosowac nie bede, chyba ze bedzie po rowno i bedzie trzeba ;)
// Dante
Fayrant, jak ten pomysł nie przejdzie, to ściągam antyflesza i czarne niebo do cs-a ^^
Moze i to nie fajno dostawac flascha na ryj od swoich, ale prez to moga wychodzic taktyki,np.
Na inferno bedac w TT, 3 ziomkow chce wbic na banan obstawinego przez 5 CT. No to 2 jest przygotowanych do biegu, a 3 zuca flascha na sam sirodek, kumple wbiegaja, a ze ich nie oslepia wybijaja wszystkich. :)
Co do ankiety, jestem na nie, ale przz przypadek dalem na tak.
nie nie nie :) jedyne co mozna to to ze jak kolega ci rzuci flesza to otrzyma za to kare ( nie pamietam jakie tam sa kary dokladnie ale na pewno jest slapowanie np 10 razy po 0 obrazen czy z obrazeniami, moze slay czy utrata czesci gotowki) a nie ze ten flesz od swojego ci sie kasuje bo to bezsens troche, na serwer typu 4fun moze, ale na ffa nie.
W regulaminie jest mowa albo przynajmniej kiedys byla (w tym starym napisanym przeze mnie nie przez maxiego^^) ze jesli ktos rzuca flesze na ryjka to mozna go ukarac kickiem badz banem^^ jesli robi to specjalnie od razu ban jesli jest botem i nie umie ich rzucac to wpierw ostrzezenie zeby nie rzucal a jak sie nie slucha to banik na 5 minutek^^
nomak dobrze powiedzial wyobrazcie sobie np na cbble poleci 100 fleszy na b i wszyscy przy drzwiach leza bo cale tt nie mialo mleczka:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum