Post numer: #1Wysłany: 2007-11-24, 12:08 TAU TP=wylegarnia czitow
tu zamieszczam to co dzieje sie na TAU TP sytuacja z dema jest tam bardzo czesta chce ja tylko wam pokazac demo nie jest dlugie bo nie nagrywalem wszystkiego tylko od tad az mnie wkurzyl
Nick Cheatera : mial ich z 50
IP : to bylo moje pierwsze demo z cziterem nie wiedzialem z kad wziasc jego IP
Mapa : de_inferno
Data incydentu : 24.11.2007
Przybliżona godzina : 11:55
Opis sytuacji : Gralismy 4vs4 do czasu jego wejscia nie moglem przejsc na specta zeby nagrac demo z jego perspekrtywy
Screen Statystyk :staty mial 50:0 (bylem wkurzony nie zrobilem)
Demo gracza :http://s009.wyslijto.pl/?file_id=77049183016311830029
Poczekaj,aż na tym serwerze pojawią się admini, anr wspominał że dopiero pracuje nad serwerem na razie jest można powiedzieć "prowizorka", ale w niedługim czasie będzie serwer z prawdziwego zdarzenia, więc takie sytuacje jak na tym demku nie będą miały pewnie miejsca
to niech do tego czasu az nie zostanie wszystko dopracowane niech ten serw zostanie wylaczony bo juz jakas czesc osob jest do niego w pewnien sposob zrazona po tym jak widza ze same czity tam graja
Shooter dobrze znam tego typa abdalla zreszta tez juz nie raz jak gralismy kolo wpadal na mh i walil ze scouta wszystkim banie po uplywie 3 sek od poczatku rundy... podobie jak ty nie moglem wejsc na specta... kolo troche pogral i wszyscy wyszli z serwa on zreszta tez i po ptokach bylo;/ oby anr jak najszybciej sie ze wszystkim uporal
Też jakoś grałem chyba we wtorek rano na tp i jeden chłop z mojego teamu co chwila mnie z kosy ubijał , a przeciwnik jak sie ledwo z respa ruszyłem na office to juz "przylecial" na speedzie i hed od kopa
w ostatnim czasie na TP az sie roi od takich jak ten z filmiku i sytuacja jest ze jak on nie wyjdzie to pograne bo nie ma nawet osoby ktora mogla by go usunac z serwa...
Hehe moge to potwierdzic :d Grałem raazem z shooterem nawet chyba w tym samym teamie. Ten typ Miał sped bota,Wh :d i cooos co bardzo szybko zmieniało nicki .... jeden za drugim.
vipek a czy to jest zasmiecanie? pokazalem tylko jaka jest dotychczas sytuacja na tau TP mysle ze niedlugo sie to zmieni ...mialo to pokazac ze narazie nie da sie tam grac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum