Nr Użytkownika: 1978 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 58 Skąd: Marsylie
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-27, 15:08 T4ntrum COLLECTIONS
Przedstawiam Wam kolekcję moich filmów. Zamieszczam link do streamingu oraz bezpośredni do ściągnięcia. Żeby nie było wszystkie filmy są wykonane przez moją osobę i fragi tak samo.
- KORN - KISS
- Jem - 24
Jak bys mógl mi odopwiedziec jak, czy bezposirednio w czasie gry nagrywales, czy demka nagrywales i potem przerabiales ?
A skoro 2 to jak to zrobiles ze zawsze ci wychodza prawdziwe skille ??? Bo ja ,np mam tak ze niekiedy wyskakuje mi ze zabijam swojego albo ze sam zabijam ze spekta, ale tylko przy ogladaniu demka, bo w w czasie nagrywania zabijalem wroga
Jak bys mógl mi odopwiedziec jak, czy bezposirednio w czasie gry nagrywales, czy demka nagrywales i potem przerabiales ?
A skoro 2 to jak to zrobiles ze zawsze ci wychodza prawdziwe skille ??? Bo ja ,np mam tak ze niekiedy wyskakuje mi ze zabijam swojego albo ze sam zabijam ze spekta, ale tylko przy ogladaniu demka, bo w w czasie nagrywania zabijalem wroga
Z gory dziekuje za odpowiedz
Oczywiście dema nagrywałem podczas meczy, następnie odtwarzałem je komendą "viewdemo <nazwa>" i przerabiałem na avi. Co do 'prawdziwego skilla' jak to nazwałeś sprawa jest prosta. Zawsze gdy rozpoczynasz oglądanie dema (playdemo - zapewne tak to robisz) nie masz możliwości przewijania go. Co za tym idzie za każdym razem na pierwszej akcji zawsze Ci nie wyświetli zawodników, albo będzie pokazywać, że zabiłeś swojego, chociaż tak nie jest. Rozwiązaniem tego problemu jest użycie komendy "viewdemo <nazwa>", dzięki czemu masz możliwość przewijania. Oglądasz pierwszą akcje aż umrzesz i następnie przewijasz na sam początek i wszystko git :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum