Nr Użytkownika: 3572 Dołączył: 29 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 162 Skąd: wejherowo
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-20, 16:03 Szymon Admin
Tak...
To głupio wygląda że JB zamknęli a ja składam podanie na innym serwerze, ale na ten serwer też poświęcam dużo czasu.
Adminów tam prawie nie ma (rozumiem że ludzie mają też swoje życie ,ale admina tu ciężko spotkać...),a prawie codziennie gra gościu z wh albo aimem, a demka nakręcić iestety nie mogę :(
Ale przejdźmy do właściwej formy.
Witam
Myślę że mądrzejsze osoby zauważyły że mam na imię Szymon
Pochodzę z: Wejherowa (na pomorzu) i tam też mieszkam.
Mam lat: 14 (w październiku będzie już 15 wiosen).
W cs gram jakieś półtora roku.
Gram na NS.
Proszę o admina ponieważ: admini prawie na serwa nie wchodzą, a hacki są coraz częstsze.
Byłem adminem na nie istniejącym już serwerze DR
Poświęcam dziennie grze: jakieś 3-8(tzw. no life, nie nie przesadzam) godzin (w zależności od dnia)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać ponieważ: znam troszkę amx
O sobie: Uczynny, sumienny, miły (ktoś musiał by się postarać aby wyprowadzić mnie z równowagi)
Wszystkich traktuje jednakowo.
Lubię: CS :), dobry humor, anime i mangę, dobrą grę, dobry film.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2009-09-20, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
NIE:
-spamujesz, jeszcze inne serwery chwalisz,
-NS,
-brak ankiety
-no wiek też (:D)
-wpadłeś po adma
-tylko 10h na ggdm
To samo
*Nie według wzoru
Do zamkniecia
Lubie cie ale nie przesadzasz? Na "naszej" sieci serwerów nawet roku chyba nie grasz, wpadasz tylko po @. Nawet miesiąca na foru nie jesteś... Przesadka... Na moje można zamknąć ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum