Nr Użytkownika: 3772 Wiek: 16 Dołączył: 30 Wrz 2009 Tematy: 0 Posty: 295 Ustrzelił 2 fragów Skąd: to wiesz?
Post numer: #1Wysłany: 2010-02-11, 23:11 Szybkie (głośne) chodzenie
Witam :)
Na bf2 przy ekspercie z smg ma się bonus szybkości i wtedy gdy chce się iść cicho mianowicie z shift'em (domyślnie) to słychać kroki. Napewno was to denerwuje, tak jak mnie. Jedynym sposobem jest kucać ale to ogranicza widoczność itp. itd. Moje pytanie/prośba czy da się to skorygować/usunąć aby na ekspercie można było chodzić po cichu.
Pozdrawiam
Czesio:)
EDIT
Też sądze zmiana szybkości jest bez sensu napisałem to jeżeliby ktoś miał pomysł jak to w inny sposób zmienic :))
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
Ostatnio zmieniony przez grzes_j 2010-02-12, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Witam :)
Na bf2 przy ekspercie z smg ma się bonus szybkości i wtedy gdy chce się iść cicho mianowicie z shift'em (domyślnie) to słychać kroki.
Chodząc z pistoletem/scoutem/nożem tak, natomiast z brońmi, które spowalniają Twoje chodzenie znacząco (nie wiem jak jest przy tych szybszych, typu smg), nie słychać kroków. Rada: kupuj ciężkie bronie/olej szifta/nie wbijaj experta z smg. Jeśli dałoby się to w ogóle zmodyfikować, to podejrzewam tak, że ogólny bieg dla experta byłby wolniejszy, a różnice w biegu, które dają odznaki z smg są już niewielkie, to cóż byłoby wtedy - odznaka kompletnie nieprzydatna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum