Nr Użytkownika: 1844 Wiek: 25 Dołączył: 15 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 13 Skąd: wawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-26, 19:21 SzalonySzaleniec | Admin GGDM
Cześć mam na imię:Marcin
Pochodzę z:Ciechanowiec woj.Podlaskie
Mieszkam aktualnie w:Warszawa
Urodziłem się:04.07.1986
Czyli mam lat:22
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni):6 miesięcy
Gram na (steam/nosteam):nonsteam
Chcę zostać aminem/aslotem bo:po dzisiejszym dniu stwierdziłem Iz mimo to ze jest wielu adminow na serwerze [GG][DM] nie zmniejsza Sie ilość osob grających na czitach tym samym uniemożliwiając zabawe innym. Chciałbym właśnie z takimi osobami zrobić porządek :]
Byłem już adminem na serverach :klanowym
Poświęcam dziennie grze :6-7 h (głównie GGDM)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : spędzam bardzo duzo czasu na serwerze GGDM widać to po rankingu :P
O sobie mogę powiedzieć, że : wywiązuje się z powierzonych mi obowiązków sumienie .
Dla innych graczy jestem :miłym i wyrozumiałym graczem
ej koledzy my z szalonym mieszkamy razem w wawie i korzystamy z tego samego IP. Specjalnie? Gram tak samo na tym servie, no moze nie tylko co szalony, ale gram i stali gracze chyba mnie znaja. Chyba mam prawo tak samo zaglosowac w ankiecie? A jesli Wam to sie nie podoba i moj glos ma zaszkodzic dla szalonego, to nie beirzcie go pod uwage. pozdro
____________________ pioter
Ostatnio zmieniony przez WueSKa 2009-04-26, 20:46, w całości zmieniany 2 razy
jestem na tak! choć mój głos się mało liczy to weźcie go pod uwagę...:) szalony jest dobrym i kulturalnym graczem dlatego powinien dostać to wyróżnienie:) Niech robi porządek z czitami!:)) POZDRO!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum