Post numer: #1Wysłany: 2007-12-14, 01:42 sXe na FFA2 ?
Witajcie gracze TAU !
Od dłuższego czasu pojawiają się głosy, dyskusje i kłótnie na temat tego czy serwer FFA2 powinien mieć zainstalowany antyCheat sXe Injected...
W związku z tym, zakładamy sondę, sami zdecydujcie co wolicie.
Oczywiście TAU FFA1 pozostaje na sXe, a sonda dotyczy tylko i wyłącznie serwera FFA2.
a to przepraszam fueryon, nie wiedziałem o niczym takim, można usunąć mojego wcześniejszego posta.
Odnośnie sXe jestem jak najbardziej za, jest za dużo czitów z neo, czasem siedzimy z 3^k albo Brzeszczotem na speccie 2 mapy bo przyglądamy się podejrzanej grze i nagrywamy, później ban i za chwile wchodzi pod innym nickiem ta sama osoba, czasami na serwerze jest więcej czitów niż adminów no a sXe ułatwiłoby sprawę.
jak najbardziej na TAK wkoncu bede mial pewnosc ze admini nie graja na czitach i bedzie mozna pograc jakos na ffa2 bo teraz jednak jest ten smak nie czystej gry ..
jak najbardziej na TAK wkoncu bede mial pewnosc ze admini nie graja na czitach i bedzie mozna pograc jakos na ffa2 bo teraz jednak jest ten smak nie czystej gry ..
No prosze dokończ, jacy admini to wedlug Ciebie cziterzy??
Jeżeli nie dokończysz to znaczy ze jaj nie masz koles
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum