Post numer: #1Wysłany: 2007-12-20, 17:49 Super myszka!
Witam!
Mam do sprzedania używaną super myszkę!
Wszyscy napewno dobrze kojarzą firmę Microsoft :). Model myszki to Intellimouse 4.0. Myszka służy mi od kilku miesięcy. Ani razu się na niej nie zawiodłem! Doskonała do gier typu FPP ( widok z oczu postaci ).
Używałem jej głównie do naszej ulubionej gry czyli Counter-Strike :). Grało mi się na niej znakomicie! To właśnie z nią miałem swoje najlepsze akcje ;).
Idealnie przylega do dłoni. Na myszce nie ma żadnych widocznych śladów użytkowania. Do myszki posiadam na płycie oryginalne sterowniki IntelliPoint 5.2.
Myślę, że zdjęcia nie ma potrzeby robić gdyż nie ma żadnych widoczych śladów użytkowania. Wygląda jak na obrazku :).
Cena sklepowa wynosi ok. 89.99zł ;). U mnie tą myszkę dostaniesz za 49.99zł! ;) ( Jeśli dobrze wytargujesz to kupisz za 40zł )
Jeśli ktoś chce sobie sprawić prezent na święta w postaci myszki to to jest doskonała okazja!
Zainteresowanych zapraszam na gg: 9555081.
Poniżej zdjęcie tej myszki. Myślę, że Wam się spodoba :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum