Mam pytanie - Czy w DM zostaną wgrane multibinary umożliwiające granie na serwerze osobom które posiadają steam?? Bo z tego co się orientuję to jest jedyny serwer który takiej opcji nie posiada
Nie jedyny. Serwerowi FFA także przydałoby się przerobienie na STEAM/NS ponieważ niektórym którzy mają steam nie chce się raz wbijać na serwer steam przez steam a serwer ns przez ns.
Nie djablo niech zostanie ns, bo później będzie się crashował serwer :(.
//
Teraz zadko sie zdazy zeby serwer padł, może na chwile zkickuje wszystkich graczy, ale co będzie jak zostanie wgrany steam/ns, co chwila crusch'e i cały dzień będzie leciała mapa de_dust2 :(
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-06-02, 16:06, w całości zmieniany 2 razy
juz diablo jest duzym obciazeniem wiec jak dojda multi to ja juz widze co sie moze dziac
///SMG
Ale warto było spytać ^^ bo troche denerwuje mnie to zmienianie z steam jak gram np na deathrunie a potem chcem przejsc na DiabloM to musze ns wlaczyc :/ a steam wylaczc
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum