Post numer: #1Wysłany: 2010-02-23, 16:34 Steam _net
Siema
Po zrobieniu formata mam taki błąd w steam pokazuje mi, że mam się połączyć z netem. Tylko dziwne bo normalnie włażę na mozille. Szukałem po necie o tym i niby firewall blokuje porty stima, ale po wyłączeniu zapory mam to samo :O. Kto pomoże "frag" i "pomógł".
PS: ściągałem z mininovej torrenta i w trackerach pojawia mi się napis: "Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia" i tak jest na każdym trackerze.
Programów nie mogę aktualizować bo występuje ten sam błąd co wyżej.
pozdro
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
spróbuj wyłączyć antywira itd. tez tak miałem ale z metinem (nie śmiać się dalej gram )
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Problemu nie rozwiązałem i zdecyduje się na format.
Błąd był jakiś w logach, napisałem do znawcy na innym forum i ten mi radził zrobić format, ponieważ za dużo roboty z tym by było.
Dzięki za chęci, zamykam.
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2010-03-15, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum