Post numer: #1Wysłany: 2009-11-19, 11:13 Stare Diablo
Witam! Mam taką propozycję żeby wgrać stare diablo. Dlaczego? Ponieważ wtedy nie będzie gadania, która klasa lepsza, a która gorsza i każdy będzie miał równe szanse. Nie to co teraz. Np. kto będzie miał większe szanse w 1vs1 30 paladyn czy 30 mnich? (dodam że grają na bardzo podobnym poziomie) Chyba oczywiste że paladyn... Wg. mnie jest on przesadzony i to bardzo.. Co to ma być że on ma te magiczne pociski, tarcze, skoki paladyna? Ok niech ma tą tarczę ale żeby ją musiał ładowac tak jak barbarzynca bo troche za łatwo grać paladynem. Natomiast z tymi magicznymi pociskami to juz totalnie przesadzone ;d Więc proszę o oddanie głosu w ankiecie i bycie objektywnym(to do zwolenników paladyna) Aha i jeśli ktoś ma pisać tu bzdury typu "nie podoba się to nie graj" to niech lepiej nie pisze ...
Piv0
Ostatnio zmieniony przez Piv0 2009-11-19, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie jest to bez sensu pewnie 70% woli nowe diablo a pozatym jak beda zmieniac to kazdy bedzie pisac "a kiedy bedzie stare diablo wgrane "-"I znowu trzeba lv wbic :/" ;)
Ostatnio zmieniony przez NaF1nK!?# 2009-11-19, 15:08, w całości zmieniany 2 razy
Napewno większość graczy się nie zgodzi na stare diablo. Pal jest dość mocny ale wg mnie graja nimi tylko noobki :D. A co do tego, żeby zmienić te tarcze na ładowanie to do który stworzył nowe diablo ;]
Stare diablo, to było coś. ;] Od kiedy jest nowe już na nim nie gram. Wbijanie poziomu każdą klasą oddzielnie nie daje żadnej frajdy, jest żmudne i nudne, pozatym klasy są tu gorzej zbalansowane niż w starym. Jestem zdecydowanie ZA, ZA, ZA, ZA, ZA!!! Kto nie grał na starym diablo nie powinien się wypowiadać, choć widzę że w większości tak właśnie jest. ;x
/edit
Lol, świetne uzasadnienie Klucha... właśnie tak się wypowiadają osoby grające od niedawna tu lub nie grające prawie wogóle (lub nawet wogóle) na starym diablo. :/
Ostatnio zmieniony przez Osiem 2009-11-19, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem zausunięciem o ile to możliwe magicznych pocisków i bedzie ok:D
A pomysł w ogóle mi się nie podoba ponieważ stare diablo miało wiele bugów i byly te same lvle na wszystkich postaciach co lepsi gracze wykożystywali by dla zrobienia większego lvlu
Ostatnio zmieniony przez TuRyStA Re5pect 2009-11-23, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
ja rowniez wole nowe diablo a takto nabijesz wysoki lvl i z nudy zmieniasz sobie na inna klase i ten sam lvl a takto nabijesz sobie jedna klasa i bijesz nastepna jestem za nowym diablo
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Cieszę się że większość mnie zrozumiała :D Teraz czekam na wypowiedzi reszty adminów ;]
PeaZak napisał/a:
Ja tam wole nowe diablo bo tak to ktos se wbil 50 barbe i sobie wlacza ninje i odrazu ma 50 lvl
NIE !
Klucha..a co Ci to przeszkadza? Nie każdemu chce się wbijać lvl inną klasą tylko po to żeby zobaczyc jak się nią gra, a to między innymi umożliwiało stare diablo.
~FaRReL~ napisał/a:
ja rowniez wole nowe diablo a takto nabijesz wysoki lvl i z nudy zmieniasz sobie na inna klase i ten sam lvl a takto nabijesz sobie jedna klasa i bijesz nastepna jestem za nowym diablo
O.o Widzę że raczej nie grałeś na starym diablo. Wbicie tam 70 lvla było bardzo trudne, więc zastanów się co piszesz ;d
Piv0
Ostatnio zmieniony przez Piv0 2009-11-19, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie totalnie bez sensu było to ogólne wbijanie expa. Poza tym większość pewnie nie wie, ale paladyn był mocniejszy w poprzednich wersjach. Jego armor odbijał więcej pocisków. Tak w ogóle, to gdyby nie gospo większość nie wiedziałaby o tym skillu, ponieważ nie ma go wymienionego nawet w opisie diablo. W tej wersji jest on osłabiony, więc żadnego balansu to nie da. Następna sprawa... Magiczne pociski są zbugowane, można załadować trzy a wystrzelić tylko jeden i trzeba od nowa ładować. Pocisk nie zabiera więcej dmg, jest zwyczajnym nabojem, tylko celuje w głowę - można go odbić pancerzem. Oczywiście jestem na NIE. Grałem na poprzednich wersjach diablo, są tak zbalansowane, że każdy gra barbą albo ninją.
PS. Gdy strzelacie full auto w paladyna możliwe, że większość pocisków się odbije, dlatego radzę strzelać seriami.
Edit:
Zmieniając wersję moda stracimy graczy... Pójdą na nowsze. Taka mała dygresja.
ja nie grałem na starym ale jestem na taq osobne wbijanie każdą klasą jest nuuuuudne
// dominq kogo noobkiem nazywasz
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum