Post numer: #1Wysłany: 2008-10-26, 18:38 [SPRZEDAM] Sony Ericsson k550i@w610i !!!
Witam!
Do sprzedania mam super telefon Sony Ericsson k550i, który poddany był lekkiemu tuningowi wewnętrznemu ( same plusy!!! ). Stan wizualny telefonu oceniam na dobry z plusem! Na joysticku lekko widoczny jest 'zarys' wytarcia podczas podświetlenia oraz lekka rysa na zasłonie aparatu ( nic nie przeszkadza i ledwo ją widać :) ). Stan wewnętrzny oceniam na celujący z plusem! Telefon posiada soft z Sony Ericsson'a w610i, przez co m.in. zyskuje flash menu, ale o tym napiszę później.
Zawartość kompletu:
+ telefon,
+ ładowarka,
+ karta pamięci M2 512mb,
+ kabel USB,
+ zestaw słuchawkowy,
+ dokumenty,
+ oryginalne pudełko,
+ płyta CD z dodatkami na komórkę, tj. tapety, dzwonki, itd. ( na życzenie kupującego ).
Parametry telefonu zapewne większość z Was zna, więc dla 'zielonych' napiszę tylko, że posiada m.in. super aparat 2mpx! z flashem z funkcją nagrywania czy odtwarzacz mp3 ( profesjonalny interfejs jak w telefonach serii wXXX ).
Teraz przedstawię kilka najważniejszych cech, które telefon zyskuje wraz ze zmianą softu ( posiada j/w wspomniałem soft z w610i ) oraz zmianą sterownika wyświetlacza, aparatu i akustyki:
+ flash menu - masz dość szarych i smętnych ikonek? flash menu to idealne rozwiązanie dla Ciebie, czyli animacje w głównym menu,
+ profesjonalny interfejs odtwarzacza mp3 - posiada go dzięki oprogramowaniu z telefonu 'walkman',
+ nowy sterownik aparatu - lepsza jakość zdjęć, dużo lepsza,
+ nowy sterownik dźwięku - dźwięk niczym jak z głośników 5.1! ( akustyka z w880i ),
+ nowy sterownik wyświetlacza - przejrzystsze kolory, koniec problemu z obsługiwaniem telefonu podczas słonecznego dnia.
Na płycie CD znajdują się liczne tapety, dzwonki, aplikacje czy też gry! Płytę dołączam na życzenie kupującego.
Bateria wytrzymuje mi około 3 dni przy częstym słuchaniu muzyki i 'bawieniu się' telefonem.
Cena telefonu: około 300zł ( przesyłka gratis po wpłynięciu pieniędzy na konto ).
Zdjęcia dla zainteresowanych mogę lada dzień zrobić aparatem i wstawić.
Zachęcam do kupna! ; ) To nie jest zwykły k550i!
Pozdrawiam,
paczeK
____________________ inativ~ DO ODWOŁANIA!
Ostatnio zmieniony przez paczeK 2008-10-26, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum