Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: organizacyjne, sprawy

Przesunięty przez: anr
2010-01-09, 18:08
Sprawy organizacyjne
Autor Wiadomość
Gracz : *skill_off 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 52
Tematy: 0
Ustrzelił 8 fragów
 Post numer: #1  Wysłany: 2008-11-04, 21:01   Sprawy organizacyjne

Chciałbym poruszyć kilka spraw związanych z organizacją serwerów i forum.

1. Sprawa serwera FFA - jest już o tym temat, ale jeszcze raz wspomnę jako sprawa pierwszorzędna. Prośba do anr o zrobienie porządku na FFA, bo serwer traci dobrą opinię przez dzieci bluzgające i wyzywające się oraz takie sprawy jak /rank, czy top15.

2. KLIKAĆ W REKLAMĘ PUKAWKI !

3. Rozmawialiśmy już o tym z kilkoma adminami (Fayrant, Sharp, Maxi) o administracji FFA.
Dochodzimy do wniosku iż jest nas mało jak na serwer 32 sloty. Sorrand wspominał o puchatku, wybrałem się tam na forum i na serwerze 4fun(32 sloty) jest 30 adminów, a na FFA(też 32 sloty) jest 20 adminów. I propozycja moja taka o zrobienie dodatkowej rekrutacji na admina FFA, ale nie byle jakiej rekrutacji. Chodzi mi tu o rekrutację ludzi ogarniętych. FFA jest to nasz najlepszy, pierwszorzędny serwer, więc musimy zachować tam dobrą postawę administracji. Ostatnio wiele adminów zrezygnowało (LoCk, Furiel, Jurek). Lean i bzt wywaleni. ewentualnie z innych naszych serwerów dobrać tych najbardziej ogar i dać do grona FFA.

4. Jak już macie adminów na tych nowych serwerach, to nie opierniczać siętylko reklamować. Bo admin to nie tylko ranga na forum i gracz który pilnuje porzadek na serwerze. Admin to także osoba która reklamuje serwer. Czytaliście regulamin admina? Jest tam mowa o reklamowaniu serwerów. Więc reklamujcie bo z samego siedzenia na forum i na serwerze gracze nie przyjdą.

5. Sprawa serwera 4fun, albo zareklamujecie go w szybki sposób i zrobicie go naprawde fun, albo moja propozycja taka, aby zrobić jakiś ciekawy mod. Zombie, war3 lub coś innego. FFA, 4FUN podobne mody, a że FFA pełne to gracze będą wbijać na FFA bo jest z kim pograć.

6. Drodzy admini nie posądzajcie nowych rekrutów zbyt pochopnie. Ja jak kiedyś składałem podanie też mnie mało kto znał i przewidywał marną przyszłość :-P Jednak chyba się sprawdziłem i jestem nadal już pół roku adminem najpierw na 4FUN, teraz na FFA.
Więc trochę wyrozumiałości proszę ;]

Jak coś jeszcze obmyślę to napiszę. Proszę adminów o wypowiedzi co o tum myślicie.

Z poważaniem KiLL ;]

Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : anr 
Ranga : Administrator

Nr Użytkownika: 2
Ustrzelił 67 fragów
 Post numer: #2  Wysłany: 2008-11-04, 21:14   

1. Nie ośmieszaj się. Wszystko zostało zrobione - masz tam admina a jak widać nie bywasz :)
2. Z ROZKAZEM POPIERAM I NAKAZUJE !
3. Nie chcę dawać tam byle kogo, grają dzieci, nie potrzebujemy równie nie ogarniętych adminów na te stanowiska. Wpierw pomodzimy z dodatkowymi flagami stałych adminów.

Nie ośmieszam się ;] bo grałem dziś rano i widziałem ;] no chyba że w dniu dzisiejszym się coś zmieniło ;]

Gracz : J Jurek
[Usunięty]
Ranga :

Nr Użytkownika: -1
 Post numer: #3  Wysłany: 2008-11-04, 22:09   

anr napisał/a:
Wpierw pomodzimy z dodatkowymi flagami stałych adminów.

propozycja odemnie do was ! o te flagi to najlepiej dac Pawlowi troche tzn. Sorrandowi znam dziada i wiem ze ogarnia i to nie malo! i gra i gra i gra! dajcie mu wiecej flag na pare serwerów! chyba na diablo by nie chcial bo nie wie o co tam chodzi buhahahha!! ale tak to da rade! bo nie da rady otworzyc parasola w du...
No proponowalbym jeszcze fayranta i grubasa (killa;p) z tymi dodatkowymi flagami bo reszta chyba troche mniej gra takze odpada! albo przywroccie Burego na FFA! albo jak nie wiem co zrobicie! propozycja taka mala! Anr ty wiesz jak bedzie dziadzie!

Gracz : 3^k 

Nr Użytkownika: 10
Ustrzelił 21 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #4  Wysłany: 2008-11-04, 22:14   

all is good;]
klikam
z @ jak anr powiedzial
a z nowymi @ to powinno byc raczej tak ze chociaz troche znana osoba z charakteru powinna byc brana pod uwage...
nikt od reki @ nie dostal, a jak @ nowy bedzie do kity i robil co bedzie chcial na serwie to zniecheca sie ludzie itp itd;p
albo skrocic czas testa np tydzien i sie zobaczy

Gracz : *skill_off 

Nr Użytkownika: 52
Ustrzelił 8 fragów
 Post numer: #5  Wysłany: 2008-11-04, 22:17   

J Jurek napisał/a:
No proponowałbym jeszcze fayranta i grubasa (killa;p)

ja tam mało gram ;]

Cytat:
a z nowymi @ to powinno być raczej tak ze chociaż trochę znana osoba z charakteru powinna byc brana pod uwage...

zgadzam się jest kilku takich których widzę na serwerze i ogarniają. Insee, Więcej Farta, banka, loo@me.

Z GGDM Gudha dużo haruje więc zdał by się na FFA, *najs też gut admin ;]

Daj się zfragować autorowi tego posta

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
Karmazynowy przyplyw z cyganami miskowi na chate
Zasponsoruje serwery do gry klanom i roznym sieciom serwerow
Wzór prośby o admina i zasady rekrutacji
Nowe Serwery DeathRun i Szukaj i Znajdź
Zarząd i organizacja serwera - Zmiany
[STEAM] Dzikaknajpa - Serwery TP@Gamepad i Ganianego
Sieciowe sytemy operacyjne -> pomocy ;/

Zanim Napiszesz