1. Kamil, zrobił byś w środę ocenę ogólną adminów ? Nie będzie mnie zapewne przez następne dwa dni niestety ...
2. Unixstorm.org zawiesza działalność sponsoringową z wszystkimi serwisami w postaci " dawania " serwera Gier za frajer. Chcą współpracować ale nie za serwer gier. Treść maila jaki dostałem od nich zamieszczam na dole, ale wpierw sprawa trzecia.
3. Jak zniknie serwer diablo, który jednak przyją się baaaardzo, może serwer, który jest zupełnie pusty ( ZoneGame.pl ) tzw. 4FUN poświęcić na diablo ? Może spróbować innego Moda.
Czy po prostu znika serwer Diablo i jedziemy dalej w stanie jaki jest. Czy ratujemy jego pozycję ?
Treść maila :
Cytat:
itam,
Z przykrością zawiadamiamy, że z dniem 21 listopada (piątek) zakończymy współpracę pomiędzy naszą firmą, a serwisem fpsproject.com.
Tym samym, w dniu 21.11.2008, Państwa serwer sponsorowany (77.79.228.42:27055) zostanie wyłączony. Prosimy o pobranie kopii plików, konfiguracji przed wyłączeniem usługi.
Powodem tej decyzji jest zmiana polityki firmy dotyczącej sponsoringu serwerów gier. W najbliższych dniach chcemy całkowicie zamknąć prawie wszystkie tego typu usługi, pozostając jedynie przy tych, z którymi czynnie współpracujemy od dłuższego czasu.
Przykro nam, że tak szybko musimy tę współpracę zakończyć, ale dalsze utrzymywanie takiej ilości sponsorowanych serwerów, a więc jednocześnie tak wielkich nakładów pieniężnych jest już po prostu niemożliwe.
Chcielibyśmy jednak nadmienić, że opisywana sytuacja dotyczyć będzie wyłącznie serwerów gier. Jeśli będą Państwo zainteresowani dalszą współpracą z naszą firmą, jesteśmy skłonni zamienić Państwa serwer gry na sponsorowane konto WWW - w takim wypadku proszę o kontakt z Państwa strony.
Mamy nadzieję, że zrozumieją Państwo naszą decyzję oraz że czas pozostały do wyłączenia usługi jest wystarczający na ewentualne przygotowanie się do wyłączenia serwera.
Serdecznie dziękujemy za dotychczasową współpracę i pozdrawiamy,
zespół Unix Storm.
Kod:
--
Pozdrawiam, Michał Gottlieb - [michal.gottlieb@unixstorm.org]
tel. +48 880 978 711, www.unixstorm.org
Unix Storm - Michał Gottlieb, 59-400 Jawor, ul. Dmowskiego 3c/5
REGON: 020604248, NIP: 6951450898
Jeestem za diablo:] po co nam pusty serw jak moze byc pelny;d
a teraz wlasnie siedzie sobie na nim i nakrecilem juz 3 demka cziterow xD debile jakis turniej urządzili kto lepiej na czitach gra:|
1. zrobie co mogę.
Poproszę o raporty z wypełniania swoich obowiązków. od wszsytkich, na maila marchewkowego oraz mojego.
2. co oni rozumieją przez współpracę ?
3. co do serwera to nie wiem... albo diablo z ta blokada nicka dac, albo moze poprobowac jakies WC mod? FT albo ten nowy U ? cholera wie, jak zwykle.
z drugej strony jak dialbo sie sprawdził to można to pociągnąc.
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Kurczę szkoda. domyślam się, że nie można ich jakoś ubłagać.. Diablo się przyjęło i jest wielu chętnych na ten server, także myślę, że można przy tym pozostać..
Ja uważam, że diablo się bardzo przyjęło i dobrze byłoby żeby dalej prowadzić taki serwer.
Dobrze, że dali nam trochę czasu na to zamknięcie serwera, widać, że profesjonaliści.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum