Post numer: #1Wysłany: 2010-07-17, 02:15 Spot w Gdańsku - początek Sierpnia.
Na początku Sierpnia, prawdopodobnie 2-3 Sierpnia w Gdańsku odbędzie się krótki spot użytkowników forum i graczy sieci serwerów fpscs.net
Spocik nie ma nic związanego ze spotkaniem planowanym w Łodzi i jest po prostu wynikiem tego, że w tym samym czasie na północy kraju będzie przebywać bądź mieszka kilka znanych na forum/serwerach osób.
Narazie planowana lista osób utworzona na podstawie ich deklaracji:
Bez przesady nie będziemy ci alkoholu kupować bo przypał będzie i to jeszcze idziemy do jakiegoś baru.
Pić to se możesz z kolegami w twoim wieku po kontach. (oczywiście nie nie odbieraj tego jako przytyrki)
Przytyrka- obraza kogoś poprzez wyśmianie jego stylu życia bądź jakiejkolwiek sytuacji sytuacji z tą osobą związanej.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2010-07-20, 14:49, w całości zmieniany 3 razy
Bez przesady nie będziemy ci alkoholu kupować bo przypał będzie i to jeszcze idziemy do jakiegoś baru.
Pić to se możesz z kolegami w twoim wieku po kontach. (oczywiście nie nie odbieraj tego jako przytyrki)
a co to ja w pubach nie pijam? :D
No, ale spoko i tak nastawialem sie na to, ze nie bede jechac..
Ja nie mówię że zabraniam jechać all osobom poniżej 18 lat, tylko to że ja na pewno osobie niepełnoletniej piwa nie kupię ani nie mam zamiaru brać odpowiedzialności za kogokolwiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum